想生BB

跳至

首頁

尾頁

別墅

Re: 統計 - 未有bb 想有bb bk姊妹上來簽名

01) babychin
02) baby2baby
03) sasami
04) carlew
05) miffymiffy
06) cascades
07) keroro_ct
08) kennisip
09) jessica (簽完名就會有bb?) <---咁好..?!
10) lai88 (試左兩年半喇 )
11) may (14)
12) MiGong
13) jjwmkk
14) bainlnlay
15) maiv118
16) gracelui
17) PandaMum
18) bebefoods <= 上個星期開始開工
19) bebu
20) jacobcatcatcat
21) giroro
22) drm
23) happykat
24) Karenchan (just started two weeks ago)
25) Eclipse_2006
26) vlsl
27) 88866888
28) "靚靚"歐陽太
29) 泡泡浴
30) mcdull_yin(上個月開始)
31) Cherry_CYW (就嚟bingor啦! 每晚見到惠氏廣告的bb都好想)
32) 3306A ( 已等了三年 )
33) 小寶貝兒 (試左7個月)
34) Mickytang 我都等左三年
35) ivy <-- 試左兩個月未有 , 各位姐妹加油丫
36) karenkkl (試左一年半啦)
37) catcat10
38) bobo-mammy
39) 超人124
超人124

別墅

嘩!好熱鬧呀! 若果我地個個都bingo,咁咪會有好多個BB囉,哈!大家一齊努力呀!Never give up!
超人124

別墅

首先恭喜carlew bingo!
另外,我都加上我的資料

01) babychin -我試左2個月, 唔係好盡力, 我係01), 排隊bingo 應該都係我第1,
02) baby2baby (今個cycle 未開始排卵呀 now 一個"等"字)
03) sasami
04) carlew (已bingo~ ^^)
05) miffymiffy (我係05, 係咪"零舍快") (等左3年, 超級唔盡力~~) [投 - jjwmkk]
08) kennisip [投 - jjwmkk](c啦,我得個"白",咪乜都冇,唔制)(等左半年∼∼)
09) jessica (簽完名就會有bb?) <---咁好..?!
12) MiGong (實易實易, 應該好易中啦! ***33歲, 試了4個月***)
13) jjwmkk (嘩, 我係 13號呀, 實生呀! yeah! <--- 已經痴左線!!! 我今1月初開始無避孕, 當月就已經 bingo, 點知3月初(7w時) 小x了, 5月m後又開始開工, 6月係第二個月喇!)
14) bainlnlay (雖然我排"14", 但我呢啲百無禁忌, 又或者係實食無(痴)牙呀~~~我試左兩個月, 上個月驗到有左後又無左, 今個月還有八日就可以再驗啦~~)
15) maiv118 (miffymiffy 寫 " 15 - 實快")
16) gracelui
17) PandaMum (jjwmkk 寫 "17 = 實得" )
18) bebefoods <= 上個星期開始開工
19) bebu
20) jacobcatcatcat
21) giroro
22) drm
23) happykat (jjwmkk 寫 "易生易生")
24) Karenchan (just started two weeks ago)
25) Eclipse_2006
26) vlsl
27) 88866888
28) "靚靚"歐陽太
29) 泡泡浴
30) mcdull_yin(上個月開始)
31) Cherry_CYW (就?bingor啦! 每晚見到惠氏廣告的bb都好想)
32) 3306A ( 已等了三年 )
33) 小寶貝兒 (試左7個月)
34) Mickytang 我都等左三年
35) ivy <-- 試左兩個月未有 , 各位姐妹加油丫
36) karenkkl (試左一年半啦)
37) catcat10
38) bobo-mammy
39) 超人124 (去年12月小X,到e+都仲驚驚地,加上我想做多D運動等自己身體健康D先至再有,所以可能過多排先會好努力,但我確係好想有BB。)
40) anniejing (試左三個月)
41) ms-apple
42)kyu(等我都來湊熱鬧)試左一個round
43)YingYing(試第2round)
44)wan_sosin (44這個No.就等我頂?距啦)
45) gogogo~ (雞年試過唔得 , 狗年停一停 , 豬年再黎 , 但o岩o岩6月開o左工 , 適逢世界杯 , 老公寧願睇果d波唔睇我 =.=!)
46) Meowcat (試左3年另7個月)
47) Yan06 (試左4個月)
48) Lanittp
49) 小花子
50) BBQBB (唔零唔零,唔會零雞蛋)
51) 狗媽媽 (之前想做狗年BB既媽媽, 所以改左黎個名, 但一直都未Bingo, 已試左6個月啦 )
52) Belle3 (試第2個cycle, 但到Day22, d仔仍是上深下冇線, 懷疑自己輸卵管塞左 )
53) Ro ("唔生"暗瘡生個仔, 等我啃左呢個?把喇, 等緊口既準大肚婆吾信斜既, 大吉大利, 我剪)
54)mongtafan(試左9 個月,我試多2個月唔得就放棄)
55) wxy(5月剛小產,現在等開工!)
56)hahamomo (試了6個月,今個月開始好認真,什麽也做了。)
57)Ekitty 好心急...
58) Hayle (6 months already. heart breaking! )
59)eunice(第一個月失敗,現在第二個月又繼續努好啦) :-
60)misswen (add oil !! everybody!)
61) Cherry (想生個肥肥白白的豬BB, 今個月先開始, 努力咗幾次, 但好多疑問, 希望各位多多指教)
62) aegean (tried over 4 years)
63) Bobochow(子宮內膜薄, hope to have improve)
64) edenho20(第一個係仔,現在想有第二個baby,已試了半年)
65) ling2301 (第一個係女,現在想有第二個baby,已試了3個月)
66)*.* (我都試左幾年喇,希望沾下你地d旺氣喇)
67) ToffeeBB (其實我年底先再開工,不過報定名先~)
68) wing23032003 (我都try左四個月啦)
超人124

別墅

jjwmkk:

唔好比自己咁大壓力呀!放鬆D自然有!支持你!

超人124

別墅

嘩!已有80人了,香港原來咁多人想生BB。

01) babychin -我試左2個月, 唔係好盡力, 我係01), 排隊bingo 應該都係我第1,
02) baby2baby (今個cycle 未開始排卵呀 now 一個"等"字)
03) sasami
04) carlew (已bingo~ ^^)
05) miffymiffy (我係05, 係咪"零舍快") (等左3年, 超級唔盡力~~) [投 - jjwmkk]
08) kennisip [投 - jjwmkk](c啦,我得個"白",咪乜都冇,唔制)(等左半年∼∼)
12) MiGong (實易實易, 應該好易中啦! ***33歲, 試了4個月***)
13) jjwmkk (嘩, 我係 13號呀, 實生呀! yeah! <--- 已經痴左線!!! 我今1月初開始無避孕, 當月就已經 bingo, 點知3月初(7w時) 小x了, 5月m後又開始開工, 6月係第二個月喇!)
14) bainlnlay (雖然我排"14", 但我呢
超人124

首頁

尾頁

跳至