自由講場

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

2018復活節勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

阿爸一直用開 123, 冇上網好平好 d,依家123 寄信話要佢轉 $ 128 個月 包 500 mb + 2000 分鐘 之類,打電話去 cs 話冇再平,冇唔上網,你轉台啦 去門市都係,你電話冇上網你既事,你轉台啦

而家合約好快就完,請問係咪冇哂唔上網既 plan?有冇其他平既介紹呢?唔該大家

總有離別的時候

翡翠宮

2018復活節勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

引用:sunmobile 及中國移動都有 2G語音月費計劃.

原帖由 andyman 於 15-06-24 發表
sunmobile 及中國移動都有 2G語音月費計劃.要五天前去轉呀.
唔該你

總有離別的時候

翡翠宮

引用:如果你阿爸唔係智能電話, 通話量又唔高, 可

原帖由 八兩金 於 15-06-24 發表
如果你阿爸唔係智能電話, 通話量又唔高, 可以買儲值卡. 如果用緊智能電話,
可以搵啲台用限速無限 data plan ...
唔該你,但阿爸個号碼用左好多年,儲值卡味唔可以 keep 囉 我依家 諗緊好冇 join 果 d 家庭 plan ,不過都唔係好清楚 或者要轉台了

總有離別的時候

翡翠宮

引用:Quote:原帖由 Grateful.N 於 15-06-24 發表

原帖由 canies 於 15-06-24 發表
剛剛轉 96 無限plan 但有限速384mp?
一年約
請間就係電訊數碼嗎?

總有離別的時候

翡翠宮

引用:Quote:原帖由 Chowying 於 15-06-24 發表唔

原帖由 MMQ 於 15-06-24 發表
可以keep㗎
話帶號碼轉儲值卡就得啦!
原本咁都得,唔該你

總有離別的時候

首頁

尾頁

跳至