自由講場

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

2018復活節勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

前日買自取半價, 龍蝦伊麵43蚊,一餸 23蚊,炸子雞西蘭花 26.5
attach0/tmp/phpdbQBfW
總有離別的時候

翡翠宮

2018復活節勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

wannabe118 發表於 23-5-14 14:01
好平,邊間?

佐敦一龍蝦,今日都仲有, 不過你要啱區先得,因為要自取㗎嘛
總有離別的時候

翡翠宮

回覆樓主:

今晚再買
attach0/tmp/phpWGhspT
總有離別的時候

翡翠宮

wunwunmum 發表於 23-5-15 00:59
我晚上都係買佢,龍蝦好抵,不過我今次食白鱔、鮑魚同元貝、燒雞

經 deliveroo買自取外賣,平過自己去買 ...

今晚買左另一間羊架,不過都同佢買左個蝦 38 蚊 食落係新鮮蝦

總有離別的時候

翡翠宮

loksinn 發表於 23-5-15 11:55
好抵喎

懶人唔煮飯, 繼續揀全單自取半價
attach0/tmp/phpFVbyLq
attach1/tmp/php6fKqqM
總有離別的時候

翡翠宮

小抹香鯨 發表於 23-5-15 12:39
邊度!!好抵

佐敦一龍蝦 但係佢今日已經冇咗半價啦
attach0/tmp/php2C7x0C
總有離別的時候

翡翠宮

mmya 發表於 23-5-15 12:44
係呀 我剛剛睇我呢一區轉哂餐廳50% off

唯有邊間半價就喺嗰度再揀過, Starbucks 6 折, kfc水門雞太興牛角茶木自家面越南菜都半價可以試下
總有離別的時候

翡翠宮

回覆樓主:

琴日食 KFC, 佢 d服務真係認真麻麻

太興嘅半價琴日只係快閃咗一日, 今日已經冇咗
attach0/tmp/phpJ8BtK3
attach1/tmp/php89P6hQ
總有離別的時候

翡翠宮

回覆樓主:

今晚又買,半價 290
attach0/tmp/phpVo69mi
attach1/tmp/phpwaoOkE
attach2/tmp/phpP1tBi0
attach3/tmp/phpAIWzgm
總有離別的時候

翡翠宮

回覆樓主:

今晚又叫
attach0/tmp/phpQvMT61
總有離別的時候

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊