2012年媽媽會

跳至

首頁

尾頁

大宅

買晒D主流BB野之後...............

唔知大家有無買埋D『有又得,無又無所謂』既BB野? 大家分享下呀, 睇下大家會唔會睇中對方既筍野....

我係嬰兒用品個POST 睇到有JM講呢個美國DEXBABY布架...我係淘寶買左, 好似幾好用.掛係阿B張床...正,未收貨唔知OK唔OK

我又好心急買埋Dwinguler 地墊, 個個媽媽都話,所以好想早買早享受, 阿B屬龍, 梗係買呢個款....

大宅

回覆 Waib 的帖子

睇佢介紹可以架,所以先買來勾,美國野應該ok,反而美國個site唔出貨HK,淘寶我5月中先收貨,到時再睇下!我覺得幾有用,阿陪月叫我買

大宅

個籃裝所有換片沖涼野,搵唔到有咩好籃,所以買呢個布架

大宅

個個對個布袋都好有興趣喎,pm曬比你地,收唔到或你想知直接pm我啦,不用在此留言啦!如果我賣呢個布架發達啦!禁多媽媽like!
不如大家post下買左咩無謂又有d用既野!

大宅

各位pm唒啦!實在太多人有興趣,其他再有興趣的請直接於淘寶search 以下,很容易找到, 物價RMB 189,請不要再pm了,我亦不再回覆幚人賣廣告,請體諒,謝謝!

DEX Baby -寶寶尿濕布和物品袋

大宅

回覆 ice_kiola 的帖子

我之前都想買你個張, 後來見到呢張, 貪佢個盒, 可以放濕巾同片片我買左呢個~

不過張墊好細張...........張相有D誤導........諗住隻B禁肥肯定幾大張...點知.......得1張半A4 PAPER長及闊..係正方形..

不過都好令令...個盒VERY GOOD

大宅

回覆 cooldenisehk 的帖子

你指個網??

好小見十字形既網,多數一大塊。。。穩唔穩陣呀?
係張相阿B肥,抑或個網細。。真實點樣?得唔得?個B好得意。。。

大宅

禁平。。之前想買個MINIMOTO, 無記錯好似成90幾蚊。。

大宅

禁你唔好考慮COMBI盆, 我就係買左COMBI浴盆, 佢CLAIM唔使用網, 其實個盆個底唔係一般平既, 有一個位高左,好似"登仔" 禁.比阿B坐/LONG住..唔會SIN左落去,不過一定用唔到網, 用埋會頂親阿B!

cooldenisehk  多謝提點!Thanks!  發表於 12-4-27 09:01

首頁

尾頁

跳至