跳至

首頁

尾頁

大宅

一次過搞,屋企人加契媽加朋友加幾位媽咪.. 40幾人加6-7個bb... book 左近海灘麥當當,順便可以去海邊玩下~ 麥當當可以安排一個 area 俾我地舖地膠 set 玩具俾 bb 玩, 都ok..
屋企人多小朋友,佢地應該開心d.... 不過有d擔心希望唔會太迫...

大宅

好呀無問題~~希望ok啦~
其實我都係見之前有5,6月媽咪試過麥當當搞,先至試下咋... 雖然一歲bb都應該唔知咩事架啦..不過勝在有d姐姐做司儀幫手搞氣氛同玩遊戲,屋企又多小朋友,唔駛煩...
影番d片段可以俾個女大個睇番都開心~~

原文章由 朱小B 於 07-8-29 16:07 發表
我都有諗過去麥當奴攪. 但要大D. 可能兩歲. 三歲先. 你攪完今次生日會話我知攪得好唔好丫?

大宅

我都計劃小澄2歲生日喺 disney 搞呀~~ 大家唔會唔買全年票??

原文章由 kenixbb 於 07-8-30 12:24 發表
stbb06,
你隻悠悠豬正日生日(27號)去disney呀? 我都plan緊同我隻康悠豬去disney呀,但我想book disney酒店住一晚,紀念自己舊年瞓醫院咁慘,今年瞓返酒店"梳乎"下~ (不過乜都未定呀,如果真係去,到時通知你,等我地兩隻同 ...

大宅

下午~ 順便去郊遊樂~~

原文章由 朱小B 於 07-8-30 13:01 發表
生日會會攪夜晚定下午呀?

大宅

JojoB,
睇左啦~好得意好多bb~
個蛋糕好靚, 係咪東海堂? 幾多磅架 ? 好似好大個~

原文章由 JojoB 於 07-9-5 11:07 發表
整左啦 去睇下
http://hk.myblog.yahoo.com/adrian-wonghome/article?mid=73&prev=74&next=72

大宅

柔柔mami,
我都睇左妳d相呀... 柔柔十個月就識行真係好勁~
個 hello-mimi cake 都好靚喎..邊間架? 係咪 美x ?

原文章由 柔柔mami 於 07-9-5 13:23 發表
有呀! 不過太熱都冇咩點影到相!

http://www.babyhome.com.tw/album.php?op=album&mid=236170&folderid=1476462&u=0&mfid=99728

首頁

尾頁

跳至