跳至

首頁

尾頁

大宅

3cats,

Zoey睇咗Dr.未? 今日好d未? 最近HK天氣轉冬, 好多bb都病了,
妳哋要小心身體, 希望Zoey快d好番啦!!!

原文章由 3cats 於 07-11-30 11:01 發表
各位mami:

zoey呢幾日d 便便都好似水咁, 而且每日都起碼有2次大大.

請問佢係咪肚屙呀?

我諗住佢今日都係咁就會同佢去睇醫生.

大宅

各位 US Mami,

Hi! , 首先謹代表軒軒同Patrick要同大家講聲:
"Merry X'mas & Happy New Year!!"
我呢排又上少咗嚟, 因為軒軒係返到HK嘅第三日識自己行!!
唔知係咪因為返咗HK, 佢成個人醒晒, 好鬼八卦, 成日要自己行搞嘢!! 但唔係好穩,(今朝仲撞到見紅 ) 所以搞到我要做跟得媽咪, 好鬼倦!!

Nillie,

請妳代我向Eric say Thanks!! hope Amanda & Gabriel 喜歡!!
去迪士尼, 太好啦!! 咁就約實, 記得到時通知我哋呀!!

原文章由 Nillie_Mami 於 07-12-15 23:36 發表
patvicbb,
收到名古屋宅急便Gabriel 鷄脾仔嘅生日+X'mas禮物同肥汶 Amanda嘅Xmas 禮物...肥bear 千叮萬囑我一定要post 上嚟多謝你同patrick +軒軒...
軒軒生日, 我哋都冇買禮物同佢慶祝..
肥bear 話.. before 軒軒 ...

大宅

各位 US Mami,

Hi! , 首先謹代表軒軒同Patrick要同大家講聲:
"Merry X'mas & Happy New Year!!"
我呢排又上少咗嚟, 因為軒軒係返到HK嘅第三日識自己行!!
唔知係咪因為返咗HK, 佢成個人醒晒, 好鬼八卦, 成日要自己行搞嘢!! 但唔係好穩,(今朝仲撞到見紅 ) 所以搞到我要做跟得媽咪, 好鬼倦!!

Nillie,

請妳代我向Eric say Thanks!! hope Amanda & Gabriel 喜歡!!
去迪士尼, 太好啦!! 咁就約實, 記得到時通知我哋呀!!

原文章由 Nillie_Mami 於 07-12-15 23:36 發表
patvicbb,
收到名古屋宅急便Gabriel 鷄脾仔嘅生日+X'mas禮物同肥汶 Amanda嘅Xmas 禮物...肥bear 千叮萬囑我一定要post 上嚟多謝你同patrick +軒軒...
軒軒生日, 我哋都冇買禮物同佢慶祝..
肥bear 話.. before 軒軒 ...

大宅

Dear all mami,

Hi! Happy New Year!!
我同軒軒巳經返回日本, 同行仲有妹妹&表弟, 我哋會合Patrick一齊去咗京都, 大坂, 神戶玩, 前日至返. 而我同軒軒會10號左右跟妹妹返HK, 之後暫時唔駛再出国 , 可以穩定落嚟!!

SHAMOM,
我諗軒軒情況真係有D似Chloe, Patrick 好擔心軒軒喺日本見得人少, 學習有倒退, 所以至叫我哋早d返HK, 而且今次又有妹妹陪會安心. 我巳經安排軒軒返到HK上Plargroup, 希望群體活動對佢好d, 佢而家脾氣臭, 郁d唔順意就cry!!

3Cats,
我同Carrie聯絡嗰日, 咁啱大家都得閑, 所以即日下午就出咗嚟, 我都有打過俾妳, 但冇人聽, 去咗留言, 但我冇留言! Sorry呀!! 我下次返到HK再同妳同Carrie約過出嚟!! 我想問妳依家係咪要返工? 若果係, 我哋要安排假日約會.

Huiyeeyee & Vivi
妳哋生咗未呀!! 連我都緊張埋一份, 預祝妳哋生產順利, BB健康活潑!!

Nillie,
去迪士尼, 妳最熟啦!! 妳係SUPER FAN嘛!! 我哋一家一於跟同實!! 依家希望到時Patrick可以攞到大假!!

原文章由 SHAMOM 於 07-12-27 01:08 發表
patvicbb,
Nice to hear from you again! Happy new year!
Yah I think HK somehow has more stimulations so babies become 醒晒once back. During our short 2 weeks visit to HK I found the same for Chloe too. ...

首頁

尾頁

跳至