跳至

首頁

尾頁

男爵府

Re: 自組大埔1.5歲 - 2歲小朋友 playgroup

cwinnie 寫道:
各位大埔mami...請看以下playgroup 資料 :

每四堂一個單元 $600 or 少於$600
日期 : 21/7 , 28/7 , 5/8 , 12/8
時間 : 4:00 - 5:00pm
地點 : 大埔 (確實地點待定)
人數 : 6-8個家庭

***請留意以下幾點 :
1) 由於是外展, 所以用具一定比到佢地中心玩少d.
2) 時間上冇得選擇, 因為佢地要上晒佢地中心既堂之後先入來大埔, 所以時間需要晏少少.
3) 佢話四堂係有連貫性既..所以四堂為一個單位.
4) 要一次過付款

如果有興趣, 麻煩請準備報名, 因為我下星期就要confirm係埋尼d日期, thanks!

chicchic05
henhen
cwinnie
nawbb
lok lok

男爵府

Re: 自組大埔1.5歲 - 2歲小朋友 playgroup

chu87377 寫道:
cwinnie 寫道:
各位大埔mami...請看以下playgroup 資料 :

每四堂一個單元 $600 or 少於$600
日期 : 21/7 , 28/7 , 5/8 , 12/8
時間 : 4:00 - 5:00pm
地點 : 大埔 (確實地點待定)
人數 : 6-8個家庭

***請留意以下幾點 :
1) 由於是外展, 所以用具一定比到佢地中心玩少d.
2) 時間上冇得選擇, 因為佢地要上晒佢地中心既堂之後先入來大埔, 所以時間需要晏少少.
3) 佢話四堂係有連貫性既..所以四堂為一個單位.
4) 要一次過付款

如果有興趣, 麻煩請準備報名, 因為我下星期就要confirm係埋尼d日期, thanks!

chicchic05
henhen
cwinnie
nawbb
lok lok
HeiYanLeung
mandy

男爵府

hihi

男爵府

好啦...而家人齊啦....正式開班!!
麻煩請填返以下資料 :

Login ID.......真名..........BB名.......年齡.......性別
cwinnie......Winnie........GiGi.........19M.......F
henhen......Clara..........晉晉.........19m.......M
chicchic05...crystal......學學..........21m......M
chu87377.....Ivy.........lok lok.......20m.....F

男爵府

仲有一個mami&bb未報名哦??快d啦!!!

男爵府

mama1210,你快d填返你d資料落去啦!!
mama1210 寫道:
[quote]
chu87377 寫道:
仲有一個mami&bb未報名哦??快d啦!!!

水啦...唔sure 我有無份添....... [/quote]

男爵府

有你份架,HeiYanLeung,你都快d填寫資料啦!!!
HeiYanLeung 寫道:
chu87377,

我係heiyanleung,已報名,但係無份既

男爵府

HeiYanLeung,快d啦你!!!!!

男爵府

hihihihihihi
原文章由 cwinnie 於 07-7-19 13:34 發表
麻煩pm個聯絡電話俾我
以便聯絡, Thanks!!

PlayGroup 資料 :

地址:大埔那打素醫院宿舍會所 (已book場)
上課時間:7月21及28日 (星期六) 下午4時30分至5時30分
8月5及12日 (星期 ...

男爵府

今日我同lok lok都玩得好累好開心

男爵府

不過下個星期老公又吾得閑陪我同lok lok去

男爵府

我同lok lok都玩得好開心,我覺得ok!!!
原文章由 chicchic05 於 07-7-23 09:55 發表
咁大家玩完第一次既感覺如何呀

男爵府

哎!!我地互相照應啦hen ma!!!
原文章由 henhen 於 07-7-23 08:48 發表

我咪又係....下個星期得我1個, 仲要如果阿晉晉少爺又黎料, 我就真係玩完.........

男爵府

6.Ivy &lok lok
原文章由 henhen 於 07-8-1 15:37 發表
因為個playgroup仲係試堂階段, 所以會預留俾左現有既參加者先(名額:8個), 其他會按先後次序作後補:

1.樺樺
2.晉晉
3.學學
4.CALLUM
5.JASON

後補:
1.ZKBABY
2 ...

男爵府

請各位有意參加的投票(請填名, 如所有時間都ok, 可以全部填)
我會選最多人ok既時間去同導師傾, 謝謝!
A)-gigi, 晉晉, Callum ,lok lok
B)-gigi,
C)-gigi
D)-gigi
E)-gigi

男爵府

五點開始???ok!!!

男爵府

早晨!!各位

男爵府

hihihi!!

男爵府

尼個星期日係第3堂啦...
大家又係時候商量下續堂既事啦
請在下面報名 (舊學員可優先)
1) mama1210
2) 晉晉
3) 學學
4)樺樺
5)lok lok
6)
7)
8)

如果舊學員退出, 將由後備補上
1)
2) ... ... ... ... [/quote]

男爵府

hihihihihihi!!!

首頁

尾頁

跳至