自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

呢個小三自己當初都係俾另外一個小三破壞家庭,令到個女係單親環境長大,本來好值得同情,又難得一個女人照顧到個女女,真係好媽媽!
點知宜家吼人地老婆要照顧幾個月大既bb時,去勾人老公…… 俾人發現時又扮晒野話離開,但又勁send msg俾人老公,吊高黎賣,仲要係bk睇人老婆既野,真係cheap爆!係正經女人就唔係wechat 識男人啦,都唔知幾多手……
如果個男人係愛你,亦唔會同你拍拖時,拖你,錫你,又再同老婆上床,你估做一次就bingo甘易咩?宜家仲要有第二個baby 潻!個男人又未離婚,你算咩?小三?狐狸精?雞都不如,因為無錢收,又或者本事到倒貼大床潻!仲要同人地老公講接受唔到佢老婆大肚……
D人完全唔怕報應,又無價值觀,都唔知點教女,身教都唔識,最慘唔係B6個下弊,影衰晒香港既女人!

jump.jump  坦白講,希望你睜大眼,小三係衰,但個男人先係最賤果個  發表於 13-6-20 21:05
車仔人    發表於 13-6-20 10:21

子爵府

引用:既然上嚟+BK+睇正室既嘢,即係呢個無恥既小

原帖由 KCKmom 於 13-06-20 發表
既然上嚟 BK 睇正室既嘢,即係呢個無恥既小三都係 member? 比 d tips 可以嘛?

...
點俾trips? 好似唔出得街
如果唔係,有圖有真相潻呀

RayEE    發表於 13-6-22 13:34
小肥楊  PM me pls  發表於 13-6-21 15:41
sumaggie101  PM我  發表於 13-6-21 14:28

子爵府

引用:其實妳咁激動,“人哋”見到咪仲心涼。

原帖由 ChinoB 於 13-06-20 發表
其實妳咁激動,“人哋”見到咪仲心涼。
涼得幾耐?呢d好快折墜架啦…

NATCHENG    發表於 13-6-26 17:11
RayEE    發表於 13-6-22 13:34
偷懶喵星人    發表於 13-6-20 13:53

子爵府

引用:一隻手拍唔響嘅你c6都好有問題囉。。。 +

原帖由 Winnie_1210 於 13-06-20 發表
一隻手拍唔響嘅你c6都好有問題囉。。。
係架,拋棄糟糠,拋妻棄子,呢d人唔通會有好收場咩?

子爵府

引用:或者3個都有責任呢+?+++唔可以淨聽一面之詞

原帖由 I9528 於 13-06-20 發表
或者3個都有責任呢 ? 唔可以淨聽一面之詞
我都會認我都係有責任!
但講真個bb剛出世,個男人係好男人點都唔會個仔得8個月大就出去滾!最cheap係小三知人地老婆又有左就扮晒野話接受唔到要分手,迫左個男人返屋企要老婆落仔……

子爵府

引用:Quote:ms_ck+發表於+13-6-20+01:17+我都會

原帖由 I9528 於 13-06-20 發表
冰封三尺, 非一日之寒, 如果無前因, 何來後果 ?
甘就當然啦,15年唔通唔淡?邊夠幾個月貨仔甘激情?仲要照顧初生bb, 又要餵人奶……有仔有老婆係福氣,襯忙又溝女,點解唔好好陪個仔?

子爵府

引用:你老公無嘢?叫你落仔?佢係唔係

原帖由 luitaitai 於 13-06-20 發表
你老公無嘢?叫你落仔?佢係唔係
叫左幾日,發晒脾氣,仲要講d極難聽既說話,猛話唔養唔理

子爵府

引用:妳咁激氣,不如開名啦.

妳咁激氣,不如開名啦.
好想知咩?

子爵府

引用:Quote:原帖由+ms_ck+於+13-06-20+發表叫左

原帖由 anitalove 於 13-06-20 發表
你老公好賤呀不過見你d舊post話係孖b黎喎,要take care
係甘大壓力既環境,弱d個個無左

Chirley  嘩…節哀  發表於 13-6-23 00:00

子爵府

引用:Quote:原帖由+ms_ck+於+13-06-20+發表我都

原帖由 tc001039 於 13-06-20 發表
如果聽你咁講,你老公應該唔愛你。。。唔係呢個女人,都有第二個女人

...
小四小五,我反而唔介意,因為知大家有問題又唔同講法
但呢個真cheap明知人有家室,有仔有老婆,都要痴埋去,唔諗人地,都應該諗下自己都有個女啦

子爵府

引用:回覆+ms_ck+的帖子其實知唔知都冇咩所謂.知

回覆 ms_ck 的帖子

其實知唔知都冇咩所謂.
我又無想有人會估中喎,當然會係度睇既小三會自行對號入座啦,仲會通知我老公睇潻…… 應該仲有小三既朋友會知囉!
我暫時又無打算開名,免得俾bk delete左個post啦!

子爵府

回覆:未見過甘賤既小三……

其實都幾得人驚架,明明之前係好仔,宜家好似中降甘……揭穿前當日仲一家三囗拖手去食朋友生日飯,就算穿左都仲痴住訓左一個月…… 15年,連感情都話無就無甘,可以用藍
威寶噴大肚既老婆,為左小三d相,連大仔幾個月黎既相個張SD咭都掉落街!
我老公一直都唔鍾意小朋友,宜家仲扮到好錫小三個女……

子爵府

引用:回覆+ms_ck+的帖子威寶噴你?你老公仲係米人

原帖由 QQdevil 於 13-06-20 發表
回覆 ms_ck 的帖子

用藍威寶噴你?你老公仲係米人尼架??
仲有好多

子爵府

我地第一個bb係努力左好耐,試左好耐,做左好多次IVF先成功架…… 估唔到捱得過甘辛苦既療程,最終他會甘對我

子爵府

引用:真係好賤格呀!+乜野人黎架!+發姣或者有強烈

原帖由 godblessbabyka 於 13-06-20 發表
真係好賤格呀! 乜野人黎架! 發姣或者有強烈性需要都唔好搞人老公啦! 自己都受過呢啲苦!

希望報應唔係報喺 ...
衰壞心腸掛

子爵府

引用:Quote:原帖由+ms_ck+於+13-06-20+發表我都

原帖由 tired 於 13-06-20 發表
接受5到,人地名正言順兩公婆,有bb好正常,系佢做小三至5正常,接受5到,痴根 ...
根本唔知會咩理論……因為我唔會去勾人老公,之後仲話接受唔到,迫人老婆落仔

子爵府

子爵府

引用:回覆+jv1027+的帖子傻豬黎既,如果佢地有諗

原帖由 janet 於 13-06-20 發表
回覆 jv1027 的帖子

傻豬黎既,如果佢地有諗過D仔女,就唔會去勾人老公啦!!佢地覺得愛係大晒架嘛!!!最緊要有 ...
你老公講既同我老公講既一樣
果然出得去滾既男人都有公式……

子爵府

回覆:未見過甘賤既小三……話接受唔到正室大肚

或者我同小三前世撈亂骨頭,我鍾意既佢都鍾意…… 我鍾意Leon, 佢又鍾意,我鍾意去Zara 買衫俾我老公,佢又鍾意,仲有好多 都唔知有無甘啱

子爵府

引用:Quote:ms_ck+發表於+13-6-20+09:57+我地第

原帖由 YUUI 於 13-06-20 發表
仲以為兩公婆都好想要BB先會去做IVF,點知個老公拈花惹草,佢點對得住個老婆?個老婆咁辛苦為左佢:an ...
之前我老公仲識話bb…… 唔好扭計唔好喊,媽媽好辛苦一針針打落自己度換你番黎,邊諗到講得出呢d說話既人,最後會變成甘呢?

首頁

尾頁

跳至