婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

男爵府

bb 終於昨日順利出世

8磅.似足我細個!

如果你問我辛唔辛苦,痛咗2日,仲要催生先生得。

好辛苦到爆。

原來10級痛楚係! 嘩,好低能,係急屎而無屎痾出嚟,彷如有篤大屎卡住係度狂咪爆你個菊花既痛!

先前m痛都碎料啦,爆菊花先勁!

仲要下面聯幾針。

不過我仲未落到床呀,因為聞咗太多笑氣,而家仲wing wing 地。

個女又懶瞓未肯食人奶。要努力d先得!

koemikoemi    發表於 15-11-1 14:11
BBQ_ma    發表於 15-10-24 03:04
babuyeung    發表於 15-10-22 14:59
Wwb1221    發表於 15-10-21 21:48
citty    發表於 15-10-20 13:37
la_source    發表於 15-10-20 12:04
車仔人    發表於 15-10-19 19:20
mamababy9090    發表於 15-10-19 18:52
ipipipip    發表於 15-10-18 22:35
<font color="Magenta">大家睇還睇,千萬唔好轉載去其他地方呀!!!!仲想追我既故事,就請大家合作~保持我神秘身份!!!!

男爵府

回覆:lemontea520 的帖子

剪咗仲要爆開,4針呀!

<font color="Magenta">大家睇還睇,千萬唔好轉載去其他地方呀!!!!仲想追我既故事,就請大家合作~保持我神秘身份!!!!

男爵府

回覆:cathy_chui 的帖子

初菊變太陽花
好痛呀~

男爵府

回覆:ky0416 的帖子

我老公唔比佢嚟

男爵府

回覆:Arrin報喜bb出世了

多謝大家的祝福
bb算係聽話,唔太麻煩,肯食肯痾肯瞓!
一定係大家既祝福,我兩母女先咁幸福!

感恩!

我愛你地!

我升呢做咗阿媽,呢幾日由醫院到出院有夫家精彩到爆既家事分享 包大家睇到又笑又嬲又爆粗!

全新故事: Arrin 媽媽 系列

準備緊下一次精彩出帖: Arrin媽媽 之 伯娘變八婆

(唔夠瞓,d文筆未太順口,比少少時間)

多謝支持!

男爵府

回覆:Arrin報喜bb出世了

雖然係無乜瞓覺,但見到個女,辛苦係值既。

首頁

尾頁

跳至