自由講場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

2018復活節勳章 最關心BB問題熱投勳章 畀面勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 BK Milk勳章

我愛Corina 發表於 19-6-18 16:34
我下星期都去,去9日,plan 到好頭痛

想問icoca 係咪當8達通用?

好多咭,又多鐵路公司,我都唔知用咩咭好
係,ic 咭同八達通差不多

你9日都去大阪?定會去埋京都?

侯爵府

2018復活節勳章 最關心BB問題熱投勳章 畀面勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 BK Milk勳章

我愛Corina 發表於 19-6-18 17:28
頭3 晚去京都,之後5晚係大阪。

目標要去坐小火車,環球影城,奈良睇鹿,麵包超人館 ...其他仲諗緊:bashf ...

我就去8日,頭2晚住京都,之後就住大阪
大阪都係諗住去下legoland, 海遊館,kids plaza, 枚方公園果d

侯爵府

fionlei88 發表於 19-6-18 18:04
大阪市內第一次去就買大阪周遊券抵啲,搭市內地鐵免費,仲有三十個景點免費參觀,計埋就最抵,大阪城上去都 ...

請問icoca +Haruka 套票 是在官網訂?想問下佢要揀時間,如果早左/遲到有冇問題架?

侯爵府

fionlei88 發表於 19-6-19 21:49
我walk in咋,無乜人,好快就搞掂,網上有教學,點去同點買都齊曬

Thx

侯爵府

Rilakkuma12 發表於 19-6-20 08:02
上網訂完都係要排隊,唔見得快咗,準備護照,買幾多套就幾多本,去綠色JR 櫃買
...

Thanks

首頁

尾頁

跳至