親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆:airasia 有特價機票預訂至4月27日

今次promo完全唔抵, 等佢big sale先抵啲, 點都唔夠快運平

寶石宮

引用:Quote:原帖由+TMC3012+於+14-04-23+發表今

原帖由 0120 於 14-04-23 發表
可惜冇首爾
有就大把人搶

寶石宮

引用:Quote:原帖由+TMC3012+於+14-04-23+發表有

原帖由 chickenwing2006 於 14-04-23 發表
你 $2699 都超旬,冇哂 lur
下次再早啲入貨

寶石宮

引用:Quote:原帖由+TMC3012+於+14-04-23+發表有

原帖由 0120 於 14-04-23 發表
唉…我都惊唔夠人槍,睇左成個月都冇平飛,分分鐘到時要去旅行社出費package

...
未咁快有啦, 再等等先啦

寶石宮

chickenwing2006 發表於 14-4-24 10:14
係啦,四月頭 miss 左

估唔到今年早左加價啦, 唔係可以3500搭大韓, 時間仲好啲

寶石宮

linglau 發表於 14-4-24 13:56
回覆 TMC3012 的帖子

AA是否通常早訂就平  ??

都唔係架, AIRASIA多數下半年出既BIG SALES係叫最平(冇記錯係9月), 去沙巴, 曼谷呢啲咁連稅大約一千左右, 但點都唔夠快運做BIG SALES咁抵, 係唔駛一千就得

兩間會係唔同時段有唔同PROMO啦~
快運間唔中就做平啦, 年頭&年尾各一次係BIG SALES, 真係台中, 東南亞既都唔過千~

寶石宮

linglau 發表於 14-4-24 13:53
回覆 chickenwing2006 的帖子

我訂左啦,因人多,我怕到時好難搶

過年, EASTER, XMAS啲價錢AIRASIA唔平呀, 不過點都抵過cx/ka

我望過出年EASTER, 要31/3出發先有平, 正日3/4出發就貴

剛剛上星期先幫阿媽訂左下個月快運去清邁, 2個人來回連一件20kg行李都唔駛3千

寶石宮

chickenwing2006 發表於 14-4-24 14:47
係呀,AA 而家點都唔夠 hk express 平,三月 promo 沙巴 $8xx , 沖繩 $13xx ..... 台中 $6xx Tim ..... 真 ...

係囉, 所以aa點睇都唔吸引, 我呢兩轉都冇入啦

寶石宮

chickenwing2006 發表於 14-4-24 14:49
$3500 for 1 人定 2 人價?

真航係佢子公司,$2699 平 d 冇所謂啦 !!
1人價錢呀, 淩晨機去夜機返, 不過加左價$4100就唔抵啦

寶石宮

linglau 發表於 14-4-24 14:52

即係我地新年才有假期嘅就無我份啦

有, 但係二千幾三千一張機票, 你唔介意搭其它AIRLINE既, 去曼谷都係三千有找, 咁我仲乜要搭廉航呢

寶石宮

引用:回覆 TMC3012 的帖子等我都留意下HK EXPRES

原帖由 linglau 於 14-04-24 發表

等我都留意下HK EXPRESS先,睇下會唔會有平野又就到我就好囉
有, 不過個網成日易死囉

首頁

尾頁

跳至