網購天地

跳至

首頁

尾頁

大宅

michaelgina 發表於 15-8-27 10:01
我之前用順風, 因為越來越貴, 於是轉運改左四方, 之前都有用, 雖然有點慢, 但是便少少, 都算了。今次實在太 ...
Me Too ..........
2015年08月22日已收到 4px 通知貨已到佢地深圳倉,第二日即刻上淘寶畀埋落香港運費,半日後就收到 SMS 通知單號及貨件已在處理中 ........... 星期一朝早 ( 24/8 ) 上 4px 網 check 單號,答案竟然係 ..... 查無些單,於是就利用旺旺 & QQ 同佢地聯絡,等到夜晚11點半都無回覆過我一句。25/8 打香港電話 8228 2535,長響後聽到一段普通話語音,禁左幾個制終於有個女仔聽電話,我問佢依度唔係香港 4px?佢答我唔係,佢係深圳 4px,算 ... 搵到佢地就叫佢幫我查下我份件去左邊?個女仔竟然答我,無依個單號,我話個單號你地 sms 畀我架喎,咁我件貨去左邊呀??佢叫我講電話號碼畀佢,佢話查到啦 ..... 我即刻問佢正確單號係咩??佢話就係你頭先講果個 no.,真係畀佢玩死,我就問佢..你地又話 24/8 出貨,點解到依家都仲未到香港?? 佢同我講唔好意思,因為依排好多貨發唔切,同我講今日一定會發出,到左 26/8 我既貨仍然未出,於是又打 8228 2535 ,結果都係飛返去深圳公司,個女仔仍然都係答我果句,唔好意思,因為依排好多貨發唔切,同我講今日一定會發出,我話你同事尋日都係咁答我,結果未又係o係你地個倉無出過貨,佢叫我相多佢一次,到左今日 ....... 結果都係一樣,同我講貨件明天一定會到香港 .......

直到今朝為止,我上 4px 個網 check 單號,結果仍然係查無此單 .........

大宅

我經過4日不停炸電話,終於係今日12:00左右收到件啦

首頁

尾頁

跳至