自由講場

跳至

首頁

尾頁

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

睇晒
樓主,真係唔好飛過去生,個個都話坐月好重要,如果你到時成日同佢嘈,之後又喊既話傷既只係你既身而且你係香港咩都有....

你老公可能未諗得清楚所以先只會淨係講3個仔女,但如果佢咁問,我會話:
3個仔女跟你又有咩所謂,但係你可唔可以肯定,你地2個會俾晒所有既愛3個小朋友,而個小三又肯唔肯做3個小朋友既後母,如果你真係同佢一齊,你覺得佢唔會為左你生小朋友嗎,到時候我生個3個你又會唔會付出相等既愛,如果唔得,不如你都係俾番晒我

樓主,我唔係想講唔開心既野,但係你真係要諗清楚仲想唔想同佢糾纏,如果仲想就要積極爭取,但如果唔想生生世世都仲同佢同有關係,你真係唔好再諗啦....就連恨都唔好再有,如果唔係下一世你都只會再遇到LEI個人我屋企人成日都同我咁講架,雖然係好難,但係如果有一日我都同你一樣,我諗我真係會放手,因為我真係唔想再同一個唔愛我既人生生世世都糾纏不清

瑪瑙宮

回覆:update

千世修來同船渡,百世修來共枕眠
我都信有d99好講理既,而且又有妹妹陪,假如佢俾左承諾你,我諗俾個機會俾大家都未嘗唔係一件好事,但樓主真係要忘記唔開心既事先,如果唔係去到你都係解決唔到個問題

瑪瑙宮

樓主,喊完就算啦,唔好將負面既情緒帶過去
仲有喊一次好啦,會影響BB架....
希望樓主一家和好,生活美滿!

瑪瑙宮

引用:Quote:金盆洗手+發表於+13-6-24+18:55+今日

原帖由 fionfu 於 13-06-24 發表
陳妙嫦本名陳嬌蓮,生於亂世,戰亂中走難與母失散,
幸得食肆主人二娘收留,二娘見妙嫦懂字墨,便著其打理 ...

瑪瑙宮

加油!!!

瑪瑙宮

回覆:[為愛起飛] 剛證實了,原來真係有小三(BB下個月出世)

我都以前報平安,好心冇事就唔好摷出黎嚇大家啦

首頁

尾頁

跳至