網購天地

跳至

首頁

尾頁

別墅

六件貨品都到齊﹐但何生 連續兩日都冇回應 >_< 。。。。 只係得自動回覆。。。

好擔心D 貨品啊 X___X

有冇陶友都遇到同樣問題 ?_?

別墅

回覆 KINGHONGKONG 的帖子

兩日前佢都有覆我﹐當時有一件未到﹐昨晚﹐今早﹐下午旺旺佢都冇反應 >___<

別墅

>_< 我都係一樣 拍左﹐不過要等佢計總量改價。。。。

剛旺旺佢﹐又係冇回應。。。唉 。。。 U_U

別墅

回覆 YEUNG2179 的帖子

現在只好等。。。。 U_U 由昨日起到現在都冇回覆﹐只得 auto-reply....

用埋呢次。。。算吧 la....

遲都冇法﹐但連覆都唔覆。。。連最基本gei 服務都冇 U_U

別墅

happy168 發表於 11-12-21 22:34
唉..我都係, 我有9件貨, 星期日到宜家不停旺旺佢都冇回覆
用咗佢咁耐真係第一次係咁 ...

我都好明白呢排佢地應該超忙 @@ 但係覆番句都唔難掛。。。。。 >__<

之前都 OK﹐唔算快手﹐但最少有回應 @@ 現在兩日內都旺旺左數十次。。。。

別墅

第三天。。。。 U_U 零反應。。。。

別墅

唉.... 全完冇責任心 >__< so bad....

別墅

回覆 phoenixM 的帖子

都講得對﹐用過十次以上﹐都覺得何生唔錯﹐不過今次的情況未試過﹐所以不停咁追﹐追左三日都係零回覆﹐後實都驚驚地。 其實臨近大節爆倉係諒解的﹐不過簡單回覆係需要的﹐若果生意好了就應該諗諗擴充﹐若果咁樣的服務﹐真係會趕客的。

不過大家身處的環境唔同﹐確係好難身同感受的 @@ 正所為揾食艱難。。。。

P.S. 下午何生終於主動旺旺﹐進行緊計算重量的﹐現在先冇咁擔心

phoenixM  雖然體諒,但三日不覆,我都會嬲到噴火,所以明白你的...祝你聖誕前收到貨~  發表於 11-12-23 21:22

別墅

更新﹐昨日何生主動 旺旺﹐今午終於能拍下運費﹐星期一發京廣﹐今次試下自取﹐平番 20 RMB @@ 加上京廣大時大節通常到貨幾日都唔派住宅 @@。

thx phoenixM ^_^ 大家咁話 ﹐ merry xmas :)

哈哈﹐係啊﹐完本有些貨係朋友去 PARTY 用的。。。。 好彩佢最後都冇去﹐唔係真煩。。。。 所以真係急加擔心。。 @@ 是關之前未試過﹐不過知道有多淘友遇到一樣﹐先冇咁擔心 (我怕何生走佬 XDDDD) 加上大家都有分享下集運係高峰期都會咁﹐所以好D ^^

下次趕住要真係要問一問集運。@@ 唔係就奶野 @@‘

祝淘友們都順順利利快快收到貨

首頁

尾頁

跳至