跳至

首頁

尾頁

複式洋房

stbb06,
你隻悠悠豬正日生日(27號)去disney呀? 我都plan緊同我隻康悠豬去disney呀,但我想book disney酒店住一晚,紀念自己舊年瞓醫院咁慘,今年瞓返酒店"梳乎"下~ (不過乜都未定呀,如果真係去,到時通知你,等我地兩隻同年同月同日生日o既悠悠豬可以係生日果日見下面影張相!)

我自己d friends同女家d親戚,就會係M記攪生日會lor... 而男家就中秋節果晚順便dinner算lu...

原文章由 stbb06 於 07-8-30 11:47 發表
朱小b

我之前同佢地都唔熟架!而家都係見得幾個咁囉,有d仲係o係 網度
傾緊計,我都係等1歲party先同其他mami見面咋,其實上多d黎搭下咀咁好容易識架咋,0609 d mami好好人架!你多d去0609 bb會傾下就識啦!我就多數0609bb ...

複式洋房

悠悠mami,
我plan緊book 26-27號,住disney hotel, 如果真係大家都咁o岩,咁我遲d call 你呀!

原文章由 stbb06 於 07-8-31 15:56 發表
康悠MAMI

我本來係諗住27號正日去DISNEY,不過我係叫我個朋友帶我入去的(佢係入面做),佢同我講話27號佢會放假所以帶唔到我,如果要我比錢入去我又覺得唔想,因為我去過幾次,咁佢就話26號睇下可唔可以啦~因為26號係紅日 ...

複式洋房

oh.. 係呀?
早兩個月我都試過帶康悠同我成班friend去bbq,都係勁熱,亞b對住個火爐又好似好辛苦咁...我諗都係冬天至bbq比較好~

有冇影相呀??

原文章由 柔柔mami 於 07-9-2 19:49 發表
柔柔既bbq party好失敗呀! 因為天氣太熱even係夜晚先開始, 戶外要照顧咁多bb真係好辛苦, 搞到大人都冇啖好食, 我直頭冇燒過, 全程都係由工人代燒, 早知咁多小朋友就係m記開生日會, 可能佢地會玩得開心d! 大人又舒服d ...

複式洋房

d 波波同個蛋糕都好靚呀...

原文章由 JojoB 於 07-9-5 11:07 發表
整左啦 去睇下
http://hk.myblog.yahoo.com/adrian-wonghome/article?mid=73&prev=74&next=72

複式洋房

個kitty蛋糕好靚呀,係呀,我見美X有得訂,我都諗緊訂邊款蛋糕比悠悠,公仔蛋糕真係得意d,睇見都開心d!!
柔柔著住隻kitty大頭衫,果然同個kitty蛋糕好襯呀!
柔柔真係好"淡定",又成日鍾意笑,咁快識行真係叻叻!! :lol

原文章由 柔柔mami 於 07-9-5 13:23 發表
有呀! 不過太熱都冇咩點影到相!

http://www.babyhome.com.tw/album.php?op=album&mid=236170&folderid=1476462&u=0&mfid=99728

首頁

尾頁

跳至