自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

我舊年十月時試過, 同你一模一樣情況, 有一晚突然天旋地轉, 跟住不停嘔, 坐又暈瞓又暈, 睇左三次醫生, 打止暈針, 食止暈止嘔藥, 全部無用。一個醫生就話我腸胃炎(?), 另一個醫生就話耳水不平衡。

頭幾日辛苦到想死, 後來feel到每日好DD, 每日好DD, 足足天旋地轉左兩個星期左右, 先完全唔再暈。

我到而家都唔知實際係咩事, 只係咁辛苦的經歷, 呢世都唔想再有第二次

希望JM你都早日康復, check到係咩事請告訴我一聲, 等我如再有第二次的話, 知道點做

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

粉紅天空 發表於 19-4-22 09:28
就咁聽完全同我一樣
我星期五到而家喇,雖然無天旋地轉同無嘔,但一郁都係頭暈暈咁,唔識形容。似係感冒頭 ...

頭幾日最嚴重時天旋地轉到要扶住人或牆來行, 之後就無再嘔, 但個頭一郁就會暈
如果你同我一樣的話, 咁放心了, 頭暈的感覺會每日逐少減退, 我當時大約兩星期左右就自然無事好番晒了
希望你也快D無事

首頁

尾頁

跳至