自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

陪月勳章 畀面勳章

回覆:剛證實了,原來真係有小三(BB下個月出世)

樓主……唔知點講,有時會睇到你出ga post講日常生活..但今晚睇到呢個topic..就好似自己一個老朋友同我講佢發生咗咁ga事……唉,你依家心情點…………

你要聽樓上ga jm講,先冷靜,再去諗之後ga路,就算你幾難過,但都記住你的三個寶貝……bk all jm totally support u!!

大宅

陪月勳章 畀面勳章

引用:Quote:p_kotone+發表於+13-6-20+02:39+我都

原帖由 金盆洗手 於 13-06-20 發表
睇佢email佢哋完全無想分手跡象,我老公好緊張佢,不過好笑嘅係我老公寫比佢啲野同一封佢十年前我哋初初一 ...
果賤佬(唔好介意我咁講)係咪貪新鮮先,而唔係動真情??依家好多“年青少女”好鐘意成熟ga男人,諗住可以做長期飯票呀!

佢咁鍚仔女,就唔該唔好破壞完整家庭啦,問佢,係咪呢個唔知幾多張票揸手ga小三係咪可以代替親母?係咪可以為咗你d仔女而去死?

樓主,仲要狠狠同佢講,你要走就走,得到ga係自由同新鮮,仲可能附送無限頂green hat,但同時肯定失去三個仔女ga心!!!

樓主,唔好俾佢大到,keep好,收集好通姦証明,要風流就先附出代價

大宅

陪月勳章 畀面勳章

引用:局外人:我試冷靜分析!各位JM,不喜勿插!

原帖由 fannymk 於 13-06-20 發表
局外人:我試冷靜分析!各位JM,不喜勿插!寧教人打仔,莫教人分妻

你C6唔認有小三,即仍眷戀呢個家!重點 ...
支持,認同!!

頭先我話,就算有幾唔開心都要諗住三個仔女先,所以~如果個男人肯回頭,而你原諒,其實都係為了仔女!!不過,如果你覺得好難受,做唔到,咁就唔好勉強!!!

同樣地,我都好期待你的好消息,祝福你 and give u a big hug sis

大宅

陪月勳章 畀面勳章

引用:Quote:a-mi+發表於+13-6-20+05:12+唔好諗咁

原帖由 金盆洗手 於 13-06-20 發表
點訓得著,個女都就嚟要起身返學
一陣飲杯hot chocolate又好,咖啡又好,搞完個囡返學,就去take a walk,之後無論眼唔眼訓都攤係床,記住,就算你依家諗咩,都幫唔到件事,而且都未必俾到方向你…………想傾計就上bk la

大宅

陪月勳章 畀面勳章

引用:樓主,我陪咗你成晚,天都光啦,希望你再睇

原帖由 tssy 於 13-06-20 發表
樓主,我陪咗你成晚,天都光啦,希望你再睇清楚我地D回覆啦,我地個個都為你好唔好再諗太多,身子 ...
係啦,天都光了,我唔係樓主,都覺得你好sweet...如果下次我唔開心,都希望會撞到你

首頁

尾頁

跳至