自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

Poo得好勳章

寶貝豬豬234 發表於 24-4-4 22:40
自老公舊年過身後,所有節日都再與我無關,生日天也不例外。
還未走出喪夫的傷痛,一面面對著沉重的經濟壓 ...

好明白妳呀~

我老公上年10月急病過身, 對團年,聖誕, 新年,所有節日都諗起另一半. 但對住對仔女, 媽咪就要扮堅強. 見到99仲有心情去同親戚食團年飯, 慶祝節日,仲扮靚去拜年,真係"佩服"佢

岩岩(4月3日)仲要係我同老公拍拖17週年, 見到乜都諗起佢, 但日子點都要過, 一齊努力呀

記住身邊有好多小天使陪伴妳,加油呀

edhepp    發表於 24-4-5 10:42

男爵府

Poo得好勳章

mickeywinnie3 發表於 24-4-5 02:36
祝福你和樓主,快啲走出傷痛,從新過快樂的日子,終有一天會重聚!

MickeyWinnie 3 ~ 謝謝妳

樓主~
我對仔女仲好細個, 老公走時,哥8歲,妹5歲. 而且妹妹岩岩升小一,好多野未適應.半夜會發惡夢爆喊.

老公走左,訓訓下佢仲會喊話媽媽做乜死左.晚晚喊成半個鐘,一晚喊幾次. 之後又發夢~喊住話哥哥又做乜死埋. 晚晚抱住訓.同佢一齊喊住訓

我都撐到,妳都要加油

忘記左~belated happy birthday (emoji)

男爵府

Poo得好勳章

Bicanna 發表於 24-4-5 08:46
樓主,我先生上年1月突然過身,係阿仔5歲生日後幾日突然出血性中風走左,仲要係我發現報警。我當時好冷靜, ...

妳好叻呀~
可以冷靜處理到咁多野.又要面對99無理指控.妳EQ好高.

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊