自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

2018復活節勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章

全班得姜濤最細,其他人好多都有過舞台或表演經驗等,佢哋會覺得點解會唔及一個乳臭未乾既 0靚仔,點解咁多人喜歡姜濤?其實男人妒忌起上黎厲利過女人。

大宅

9594 發表於 18-10-16 14:30
開頭姜的態度的確幾差下,成日用佢細個黎做藉口,遲到其實唔關大個定細個事,真係以為自己係明日天王巨星 ...

佢有講過年紀細而用遲到既藉口咩?我記得佢話因太倦睡過寵,另一次佢被 Moley插遲到,佢都唔太想講咩原因,後來花姐代佢講,因為要考試所以遲到。反而我覺得姜濤無專登搵藉口,而係佢遲到會直接承認自己係遲到,但做得 Artist呢樣野真係要改,但聽其他導師講,佢已經有所改善。

大宅

回覆 Fion710 的帖子

19歲

大宅

9594 發表於 18-10-16 15:01
唔係直接講,而係講佢遲到無責任心,話佢仲細未識諗,佢訓過籠唔關返學考試事,佢聽錯,記錯集合時間亦都 ...

其實好多時都係花姐成日話佢細,所以唔上心,而比Moley插果日係話佢因為學校考試佢都唔敢講,其他採排佢自己就話睡過寵,有時佢講d野唔過濾下先講,比較直腸直肚,希望將來改善到遲到既壞習慣和說話既技巧。

首頁

尾頁

跳至