自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

點算好? 妹妹近年成身生晒濕疹, 見倒佢d手腳爛晒, 流晒汁, 好心痛, 睇晒中西e, 食埋洋蔥綠茶素都無用, 請求大家介紹根治方法?? 謝謝!

水晶宮

食緊類固醇, 都係好D, 好唔晒, 隔幾日又覆發!!
THANKS ALL!

水晶宮

洗麗生係咪上環果位中E? 我自己睇過風疹, 食完藥發晒出來好辛苦, 頂唔順都係睇返西E! 謝!
PS 我妹妺已廿X歲, 不是我個囡囡呀

原帖由 carrievic 於 10-12-25 13:26 發表

你有冇去"嬰兒醫護" 冼麗生醫生呀?好多人都去睇的,我自己係其中一個,我就睇對手,好快好返,我之前都睇左其他中醫睇左成年半都好返覆,睇左佢之後好快乳交,可以一試. ...

水晶宮

謝謝, 妹妹家養了多隻cats不知會否有關??

水晶宮

謝謝各位, 我妹養cats六, 七年了, 只是由一隻開始, 越養越多, 現已有6隻了, 三隻長毛三隻短毛的, 而呢2年她工作/生活壓力很大也不快樂, 開始勁生濕疹, 每次看見她的爛肉, 真的替她難受.... 不知是壓力還是敏感引致, 一發便不可收拾!

水晶宮

謝謝各位, 妹妹有用過a-cream同豬油榚, 都係好下唔好下, 見佢d關節位都流晒汁爛晒, 返工要做野都好辛苦....又睇個一個神奇中e, 叫佢要勁食甜就會夠潤都唔得, 而家佢fd"鄧"穿山甲佢食, 睇下有無用.....
EvaLAM請你pm埋ssp的中e給我, 謝謝!

首頁

尾頁

跳至