親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

我都想要淘寶link, 請 share, thanks!

大宅

回覆 tinkerbell2004 的帖子

收到, 唔該晒我都booked 2晚 JW, 不過可能留一日係酒店玩水...

大宅

tinkerbell2004 發表於 16-4-2 10:53
剛剛去完澳門返港,少少分享!
3日兩夜玩了天浪陶園、大潭山滑草、科學館、3D電影、新濠 Magic show ...
我想問問科學館既3D 電影, 係咪都係門口一次過買ticket 架?

大宅

kat120908 發表於 16-5-14 23:22
月尾住Jw 想知道泳池毛巾同水泡要收費租用嗎?check out之後是否不可再玩水?因為住一晚,想第二日先玩水, ...

我都係剛去完, 唔可以, check-out 左就不能再入去玩水
毛巾水泡唔使收$

大宅

引用:Quote:yee79+發表於+16-5-17+14:29+我都係

原帖由 Danjunior 於 16-05-18 發表
請問入泳池時, 佢地會點check住客?
我地3個大人一間房。因為想帶埋媽咪去, 但佢唔敢1個人自己一間房。
...
佢地要求出示房咭登記 如入天浪淘園 上次4細入天浪淘園要出示2張房咭 但大人就冇問

大宅

引用:點解在官網及BOOKINGS都係見到只可一位兒童

原帖由 sunnybaby 於 16-05-20 發表
點解在官網及BOOKINGS都係見到只可一位兒童免費的呢? 真的能帶兩個小朋友免費嗎?還是大家加了床? 定係CHECK ...
我2大2小入住沒問題 因房間免費包2小 check in 小朋友都冇需登記

大宅

引用:Quote:tinkerbell2004+發表於+16-4-9+20:31

原帖由 CACACAROL 於 16-05-18 發表
請問大潭山滑草跟黑沙水庫那個好玩D?
我地去左黑沙 但黑沙係真草 高過145cm 既小朋友唔可以玩 之後去划艇 跟住坐巴士落路環食lunch 大潭就大人都玩得

大宅

引用:回覆+yee79+的帖子Yee79,請問你是在邊到訂

原帖由 sunnybaby 於 16-05-22 發表
回覆 yee79 的帖子

Yee79,請問你是在邊到訂的呢?
酒店我經Ctrip 訂 佛誕去住2晚$28xx 唔包早唔包船飛

首頁

尾頁

跳至