網購天地

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

2024年龍年勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

我今日whatsapp佢地, 覆左我
4月14日正常
4月15, 16日倉收貨但不發貨, 門市自提休息
4月17日倉收貨但, 會發貨, 門市自提休息
4月18日正常

希望明天收到sms取貨啦, 今日等左成個下午都冇

侯爵府

回覆 www 的帖子

係囉.....呢點我都唔係好明, 明明UPDATE係FB, 人人都睇到, 超碼唔駛令人咁心慌先.....
WHATSAPP次次要等幾個鐘先覆, 咁公告左出黎, 有D人會避開假期時合併, 有D人唔知以為全部正常運作, 咁咪好多貨積左係度, 派又耐, 攪到好多人都不滿...

侯爵府

除左假期外, 我呢排用左幾次都OK, 今日合併, 明日下午收到SMS自取。

侯爵府

自從佢增加左代驗貨服務後, 已經做唔到今發明到, 而且好似冇左即日截數前付款可當日發, 總之今日付款, 明天發貸, 大後天先有whatsapp通知可以收貨。

有次直情要成個星期先收到貨, whatsapp去問唔係唔見左貨, 又話冇...check到人都煩, 好心佢做好個集運先啦, 學咩人代驗貨呀

首頁

尾頁

跳至