婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

子爵府

引用:Quote:sitab+發表於+12-4-2+10:44+我想知個

原帖由 Sammy1981 於 12-04-02 發表
到而家都未知呀!其實成4個月係咪應該知架
除非無問無check過,如果唔係一定知。

子爵府

回覆:99 態度180度轉變令我好難過 -----Part 2

Mi都係一動不如一靜, 有乜都等老公處理算啦, 好似仲有排攪既咁。

子爵府

回覆:99 態度180度轉變令我好難過 -----Part 2

真係要諗諗邊到教最安全。樓主想幫大家都唔想你有麻煩嘛

Vanilla.T  yes yes!!~  發表於 12-4-10 13:35

子爵府

引用:二叔尋日好嬲咁打比老公 想做和事佬。今晚

原帖由 Sammy1981 於 12-04-11 發表
二叔尋日好嬲咁打比老公
想做和事佬。今晚佢同三叔,兩個姑姐約老公食飯

...
佢有咩資格嬲啊,你兩公婆好人得太耐,佢真係當你哋好洽啊

子爵府

引用:寫咗大家最關心嘅某人先啦 其實,daddy一早

原帖由 Sammy1981 於 12-04-14 發表
寫咗大家最關心嘅某人先啦
其實,daddy一早問咗佢嘅律師朋友個流程會係點。亦知道唔會判得重。
去到 ...
層樓佢似唔會咁順灘。希望佢受到教訓,唔好再攪事非。香港講法冶。今次警戒,下次無咁好彩。

子爵府

引用:Quote:Messerschmitt+發表於+12-4-14+03:09

原帖由 Sammy1981 於 12-04-14 發表
因為始終係一件案,老公唔想我寫得太清楚。

係POINT 3, Bingo! 所以好肯定佢地會搬因為佢守緊行為 ...
Good ar. 攪清楚d嘢唔駛拖泥帶水。唔係話一家人做到陌路人咁。要一家團聚唔係而家。希望佢做左人啊媽之後生生性性,唔好再周圍亂落藥。

子爵府

火滾嘅係你唔係第一日嫁入去。你同你老公份人係點佢哋(包括99)唔係唔清楚。點解去到呢刻會因為d閒言閒語攪到咁。不過一夜變面又大有人在(某人99)。唉

子爵府

你老公喺佢家族內都算另類。佢d親戚都幾唔講理。共產黨啊,好景就要同人分架啦!咩思想黎架

子爵府

引用:四大長老,part+2細姑姐:車,佢自己唔小心

原帖由 Sammy1981 於 12-04-15 發表
四大長老,part 2

細姑姐:車,佢自己唔小心小產咗,唔可以因為咁就憎亞x(某人)
咁佢哋呢班長輩有無負責鄉下嘅錢?定係一路都旨意你老公?佢哋出黎做架兩其實係咪為左自己利益。講真,每個故事由唔同人講都你有出入,佢哋係想做和事佬嘅一坐底就怪你哋呢房已經唔客觀睇事。

子爵府

引用:我想問吓有無得姊妹可以幫我手去做評核。之

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

子爵府

引用:四大長老,最終 大姑姐:都唔知你做乜成日

原帖由 Sammy1981 於 12-04-17 發表
四大長老,最終

大姑姐:都唔知你做乜成日話你老婆比人蝦,蝦左佢啲咩呀?有咩咁大件事吖!咁大個人成日話 ...
真係比我估中左。 佢地都係向錢看。怕你老公唔比錢。我真係唔明, 通常出錢果個大聲d架嘛,你老公真係比佢地蝦慣, 比咁多, 咁耐一粒聲都無出過而家仲要比人鬧返轉頭。 你老公講得岩, 如果只係因為錢而有親戚做既呢d親戚要唔要都擺。

講到最後一回四大長老都仲係眼裡得個錢字,真係無藥可救啊

子爵府

引用:激死!又無咗一part 大姑姐:你老婆成日係

原帖由 Sammy1981 於 12-04-17 發表
激死!又無咗一part

大姑姐:你老婆成日係嗰啲討論區果度同啲八婆講家事,佢知唔知咩叫家醜不出 ...
講真, 睇左你個post咁多個星期都唔知你真人係邊個, 就算我地個個知咩事都唔係咩外傳啊。 internet就有呢樣好架啦, 佢好似係點都要切你生豬肉, 想離間你2公婆咁。 由此至終佢地都當你外人。唔recognise你同老公捱, 到而家你老公捱出頭佢地想分一杯咁。呢d親戚真係見唔少。最慘係佢地面皮幾丈厚, 唔到目的唔心息。唉

子爵府

引用:回覆+Sammy1981+的帖子 ok,+咁+pm+左我嘅+

子爵府

引用:Add埋我得唔得?我雖然係cd+rom黎,但我都

子爵府

子爵府

引用:回覆+菜菜媽+的帖子 Please+CHECK+PM+MANY

子爵府

引用:我諗都好難有好日子。啱啱細姑姐就打電話俾

原帖由 Sammy1981 於 12-04-18 發表
我諗都好難有好日子。啱啱細姑姐就打電話俾我,佢仲好叻用133打俾我。整話佢同大姑姐想搵我飲茶食飯
真係唔 ...
等你老公返黎先好d。佢哋好似講你老公唔掂想拉你出黎照肺,以為你身有c或唔敢駁咀會易入手d。唔好單獨同佢哋見面啊。

子爵府

Sammy1981 發表於 12-4-18 23:03
我預備緊part3,大家請
Ok

首頁

尾頁

跳至