懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

大宅

原帖由 sheepdog 於 09-5-15 23:33 發表

你6W就食到咁多野, 好幸福, 我13W之前都好唔舒服, 超唔想食野但係唔食會仲唔舒服, 逼住食, 14W開始有番胃口, 慢慢變成而家O既黑洞, 食完好快肚餓, 一餐只可以捱兩至三個鐘左右 ...

係啊, 我有左咁耐都係好好胃口ga~
又冇嘔, 小B對我算不薄,
嘻嘻

大宅

原帖由 hobby 於 09-5-16 12:45 發表
我都唔想食咁多,不過真係好餓,如果唔食,會暈,冷汗,我只係怕食慣,等阿b出世都減唔到,咁就大件事啦... 但我都感恩,因為都係嘔過幾次,已經好好彩

我都係咁噃, 不過冇嘔過, 係咁食~

大宅

原帖由 小希1119 於 09-5-16 16:01 發表
我有個問題想問大家,有無留意照超聲波時,阿B會係個肚左邊定右邊呢?早兩日第1次去醫院照,個姑娘淨係照右邊,返到屋企同媽咪講,佢話我喱胎係女,男左女右,佢陀我時都係右邊,但係陀我細佬時,係左邊,大家有無聽過? ...

我都係偏右, 不過未知仔定女

大宅

原帖由 Rachel208 於 09-5-22 11:18 發表

係wor..月頭既11月媽媽真係好多人呀~我地月尾個d人丁單薄tim....~~ 哈哈哈~~

仲有我wo, 我11月26 架~

大宅

原帖由 ksorange 於 09-5-22 11:50 發表
我都有食薯片 一包半包唔緊要啦
過兩日又落大雨 大家出街要小心d啦

me2, 對阿b 無大害, 少少唔怕既~

大宅

原帖由 Rachel208 於 09-5-30 12:54 發表
各位...我返嚟啦~唉....今朝真係俾自己嚇c呀... 今朝早返工好似平時咁搭西鐵啦...你地都知一早返工搭車都係得企多架啦(我地d肚又唔大呀)..點知差唔多去到mei foo站..我就頭暈, 標冷汗, 作嘔....差唔多到站,我 ...

睇到你咁真係好牙煙呀, 好彩冇事咋!~

首頁

尾頁

跳至