想生BB

跳至

首頁

尾頁

大宅

引用:己經得番一邊,西醫檢查正常,不過久唔久復

原帖由 mimisa 於 14-06-07 發表
己經得番一邊,西醫檢查正常,不過久唔久復發念珠菌,點算呀.........我今年28啦.....
好似 ...
樓主,唔好灰心,我之前同你一樣,同老公一齊七年都無避過孕,但都無B B,到第八年有咗,但宮外孕,都切咗一邊,然後又試咗四年都無,都打定輸數唔會有,咁啱前年因為m come痛到死下死下,個fd叫我食天X堂天X丸,可以調理身體,對女士好好,改善m come 痛,又可以容易有B B,當時我抱住食咗唔會肚痛嘅心態食咗大半年,咁就有咗我仔仔啦,今日佢已經九個月大啦,所以你唔好灰心,我都係十三年先有,如果你信嘅,就試下食天X堂天X丸啦,祝早孕,加油

大宅

引用:Quote:Wennycheung 發表於 14-6-10 00:50

原帖由 mimisa 於 14-06-10 發表
已經P M咗你,放鬆啲,屬於你嘅B B好快會嚟

大宅

引用:Quote:Wennycheung 發表於 14-6-10 01:25

之前睇相都話28.29好大機會會做人媽媽,....過埋10 月就28啦,我都倒數緊........
...
上多啲b k,學定多啲育兒知識,我都係咁

大宅

引用:Quote:Wennycheung 發表於 14-6-10 01:30

我自從25宮外孕後先開始留意自己身體,先有做檢查.......以前都無理會過...不過而家努力都未遲...
...
有心唔怕遲,靜雞雞話你知,宮外孕之後我從未做過任何檢查,但我好好彩,幾年後就有咗依咖呢個百厭星

大宅

引用:Quote:Wennycheung 發表於 14-6-10 00:50

原帖由 mimisa 於 14-06-12 發表
我今日行左廿間藥房終於買左天喜堂天喜丸啦$388
有咗記得報喜啊

大宅

引用:Quote:mimisa 發表於 14-6-12 00:43 我今日

原帖由 mimisa 於 14-06-13 發表
Wendy 多謝你既好介紹,雖然我只係食左三日咁多,但FEEL我到D我手腳暖左D,又去到TOILET,起身好似冇咁累.. ...
唔使客氣,有乜唔明再問我,記得keep 住食。

首頁

尾頁

跳至