婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

男爵府

最關心BB問題熱投勳章 想生BB熱投

粉絲報到....

男爵府

究竟佢地幾時先收手呀? 係咪要樓主兩公婆俾晒成副身家某人+某人99先可以有餐安樂茶飯食呢? 真係登你辛苦....

樓主~加油呀!

男爵府

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

男爵府

回覆:99 態度180度轉變令我好難過 -----Part 2

真係便宜左呀某人,不過呢個結果又可能令你c6容易啲面對佢呀媽!真係好矛盾!希望呀某人真係會感激你地一家放佢一馬啦,唔好再攪事,快啲從良啦!辛苦你啦,樓主sammy!加油!support u always!

男爵府

D 親戚係咪傻架, 個個都向$$$看, 發$$$寒架, 有$唔一定要分俾佢地囉, 我相信樓主兩公婆都係捱返嚟,先有今日嘅成就! 點解邊個有$$就要邊個負責晒D費用? 我覺得一人夾一份先公平! 佢地宜家根本到唔係關心樓主同99佢地屋企嘅家事, 俾埋錄音佢地聽都唔當一回事就知啦, 佢地只係關心自己駛唔駛俾$!真係登你地激氣呀!

by the ways, 你老公貫徹佢"又型又英" 嘅氣勢, 仲幫佢地埋單, 好有風度!

首頁

尾頁

跳至