自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

熱血勳章 好媽媽勳章 hashtag影視迷勳章

Charlotte_mom 發表於 19-6-27 17:17
http://ppdh.org.hk/zh-hant/patients-notice/%e8%81%af%e5%90%88%e6%8b%9b%e6%94%b6%e7%9f%af%e9%bd%92%e5 ...

水晶宮

Charlotte_mom 發表於 19-6-27 17:17
http://ppdh.org.hk/zh-hant/patients-notice/%e8%81%af%e5%90%88%e6%8b%9b%e6%94%b6%e7%9f%af%e9%bd%92%e5 ...

thanks your post
I got that appt.

水晶宮

minniemouse131 發表於 19-8-19 16:23
我仔都收咗,2.5萬,應該都係傳統,我又係以為教學病人只收萬零蚊,想問吓要cool幾耐? ...

我果日話如果揀傳統就唔收要自己出去箍牙。透明就收做教學用途,三萬以內。

水晶宮

katie0921 發表於 19-8-21 14:00
我星期一去,佢地話我女牙骨唔好,所以唔收!

咁可以點?搵私家?政府?

水晶宮

katie0921 發表於 19-8-21 15:40
佢冇話揾私家!
佢只是話,如果揾返佢地想做,要到阿女17/18歲,再登記,佢地收症,箍牙1年,跟住入院全身 ...

媽媽加油

首頁

尾頁

跳至