時政擂台

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

熱血勳章 好媽媽勳章 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

老實講,元朗年年都咁打法?因乜事會發生到咁?邊派打邊派都未清楚。
梁家傑公開鼓吹暴力解問題。

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

水晶宮

O.M.G 發表於 19-7-22 01:22
建制派何君堯幕後指示元朗[黑社會和x和],
集結眾多白衫人士落西鐵站追打市民

難道公民黨梁瓜傑先係最大幕後指使?
大家都係律師喎!

水晶宮

cloud331 發表於 19-7-22 02:42
政治太黑暗,現在邊個黑,邊個白,一般市民已經好難分辨了。

最認同呢句。

呢句我一早講過,但無人會信。

我講過,政治從古至今都係同利益掛勾。香港點會無外國勢力?網紅鬼佬動作,話佢抓肚,我點都唔會信。
政苦引人23條開始,大家都反對,然後“市民“開始行動。
係當年咀咒死全家…教大市民主牆都“祝賀“某女高官個仔自殺。法官都可以話唔認罪但有悔意……香港已變得可怕。可惜香港特首再次引入惡法,年青人帶頭使用暴力,帶頭叫警犬走,而大量文宣,……又落唔同區展示你民我主,連議員都公開宣揚使用暴力。香港已無得救。

水晶宮

hahaha789 發表於 19-7-21 23:54
打人係唔啱。一件還一件事。 警察人手唔夠,就屈人同黑社會勾結,太武斷了吧。

提提各位藍絲Jm,冷靜點,唔 ...

無用架,我啲朋友話爆炸品係警犬老屈

水晶宮

厚多士 發表於 19-7-22 00:08
D北嫂大媽當然只看中央台啦

北嫂大媽最緊要係有港佬受,有ID 為上。

水晶宮

依媽 發表於 19-7-22 00:56
我有睇直播啊,其實見到本身嗰班白衣人都剩係响閘外面叫囂,但係閘入面有個女仔係大聲鬧人XX老母,仆X,入黎打 ...

請邊可以睇到?我WhatsApp group全都係白打黑呀!

首頁

尾頁

跳至