婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

大宅

我覺得某人肯定照左啦,洗乜佢自己俾錢,你慌佢叫唔郁個發孫寒99俾咩
我話佢個係女黎囉,但係某人成日開口埋口話人無仔,佢自己個唔係仔而家梗唔出聲啦,係仔o既你估佢唔會大"羅"大鼓四圍講咩
一路扮野扮到生為止,起碼可以呃多幾個月先
真係好想知某人99知道後係咩反應,一定好好玩

大宅

仲話未照到,咁肯定唔係佢地恨要o個個性別啦,如果醫生係咁二提過下係仔,你估某人會唔唱通街咩?
而家你老公阿媽要玩到咁大四圍唱衰自己個大仔,仲要攪到好似公審咁,一於cut 佢家用啦,叫佢搵個細仔養就得
就算唔cut ,都無可能再俾$8000 咁多啦,做人阿媽做到佢咁

miki_loveless    發表於 12-4-13 14:37

大宅

真係要唔好再俾錢某人99 啦
D賤人一日未搾乾個發孫寒都未會現形
如果你地KEEP 住俾八千咪即係繼續養佢地,咁橫掂而家某人99都大庭廣眾下講到自己得返一個仔咁啦,咁咪由得o個個仔去養佢囉
真係無理由你地再養佢地幾隻野,人地遲下生左去百佳賣菜咪有錢養99囉

大宅

某人99真係食矇左,個大仔對自己咁鬼好都唔識寶,乜都當老馮
你老公做得好好呀,一於企硬,有咩咪佢地三條友自己攪掂囉

大宅

買你一二千你都肯,你真係好好人
我實唔制架
某人抵死啦而家,成日想共產呀哪,而家你自己死掂佢啦

大宅

樓主唔好為左D質疑你o既人勞氣
耐唔耐就會有呢d reply 出現,其實o岩睇咪繼續睇,唔o岩睇咪唔好睇囉
我地大家都支持你

大宅

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

大宅

二叔真係超攪笑,緊張錢緊張得佢呀

大宅

好擔心你會心軟去同佢地飲茶呀
你千祈唔好去呀
總之記實自己同佢地一d關係都無,佢地搵你你都唔好理
反正佢地呢班都唔係人黎,係禽獸,為錢乜都做得出
你keep 住唔好睬佢地,佢地就無位入架啦,如果唔係就真係永無寧日啦

首頁

尾頁

跳至