自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

cara.mak 發表於 23-10-12 13:47
指甲一啲都唔長,可能有咬指甲壞習慣,真可憐

呢個男仔真心勁,响郊外8日(期間刮颱風下暴雨)頭髮唔亂仲好乾爽(見送去醫院佢瞓響流動輪床張相),剪甲冇長過,(見佢郊外踎低張相),或許佢勁到咬指甲咬到出神入化,指甲完全冇披口(仲勁過我地普通人用剪甲箝),而且佢腸胃仲勁過攪拌機,可以8日日日飲溪水,食野果,冇疴冇嘔冇發燒,精神仲好奕奕添!佩服!唉,我地呢d普通人,有時返到屋企發現冇煲水,雪櫃又冇飲品可以飲,都唔夠膽開水喉水飲…

男爵府

野原美冴 發表於 23-10-12 14:18
我中學時曾試過同朋友行山,估計唔到天熱咁熱,帶唔夠飲用水,真係口渴到死, 我哋幾個去到一個公廁,直接 ...

你飲公廁水喉水我都唔會讚你勁(因都係一次性和份量未必多,斷估你行山前都會食野掛),但呢個男仔係飲郊外d溪澗水喎(未必好似水喉水咁已經經過政府多重過濾咁乾淨)人地仲要飲咗8日呀,期間兩日仲係惡劣天氣下喎⋯⋯所以佢真心勁囉,睇相佢仲精神過救佢的人!

男爵府

fishballbaby 發表於 23-10-12 17:35
會唔會用溪水沖涼和洗頭,所以頭髮keep住乾爽?

係呀,之後仲有陣風幫佢吹乾d頭髮添⋯⋯吹到靚靚仔仔咁,才可壓軸出場嘛⋯⋯

男爵府

耶魯 發表於 23-10-12 19:51
香港山上好少有食得野果, 飲溪水有寄生蟲, 好難相信係真事.

講真,屋企水喉水都唔夠膽飲,更何況飲溪水(既有寄生蟲又有菌,仲混合埋d沙),所以呢個男仔真心勁arrrr,… 人地有神的眷顧呀,我地呢d普通人識條鐵咩⋯⋯

耶魯    發表於 23-10-13 20:29

男爵府

manfatcentre 發表於 23-10-12 20:22
so根都冇条。未發育?

咁多疑點,警方應該徹查啦!

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊