親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

男爵府

認識瑞士牛牛第二回 好媽媽勳章 醒目開學勳章 陪月勳章

無玩沙玩具租, 請自己帶去/搬去

男爵府

原帖由 LB 於 10-6-2 12:49 發表
請問如果帶一個3.5嵗小朋友, 身高1.1米去食自助早餐(因只送兩位大人), 會否收費? tkx
另外, 園境房是否不值得住?
每次游水都要看証嗎? 如果一間房有3個成人去是否會有一位無得游水?

...

1.1米要收錢, 不過都係到時睇情況, 有D媽媽過到骨唔洗錢, 有D就要錢......

如果係酒店主樓果D房(園景/湖景), 我覺得OK架!
去餐廳唔洗坐車, 行去就OK!
去室內泳池又係, 直接行去就得!!
想去戶外泳池, 人做沙漠果邊, 又係行去酒店儘頭, 落樓梯行過對面就係!
我覺得比親水房果邊寧靜D, 無咁多人眼望望!!
同埋最重要, 親水房係無2張床, 如果你2個以上小朋友唔無咁方便!

去室內池要係門口登記, 不過佢都唔多理會你寫咩!!
去室外池就自出自入OK!!

男爵府

原帖由 LB 於 10-6-2 16:46 發表
Thank you cathy,

請問晚飯有什麼介紹?
外出有東西吃嗎? 遠嗎?

我之前係買酒店的家庭套票, 包左2大1小早+晚buffet! 我3個小朋友, 1個高大d, 1個細粒d, 1個得歲幾, 無extra收我錢呀!!
我唔熟內地, 所以果次2日1夜都係stay係酒店, 唔知出面咩環境

首頁

尾頁

跳至