婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

大宅

叻叻勳章 畀面勳章

回覆 Sammy1981 的帖子

大宅

叻叻勳章 畀面勳章

你小心點, 盡量relax d, 咁便ok啦.

大宅

叻叻勳章 畀面勳章

有分別, 男便是王子, 女便是公主. 係咪

大宅

叻叻勳章 畀面勳章

大宅

叻叻勳章 畀面勳章

人的本質, 往往在重要關頭見到, 某人根本將bb作為搖錢樹, 唔係愛佢, 天有眼, 一定知, 某人奶奶其實唔係衰人, 只係恨抱孫, 俾人利用, 亦咁於俾人利用, 所以先咁多事發生. mi 唔係理佢地啦, 好好照顧自己及優質股先係正經事.

大宅

叻叻勳章 畀面勳章

無常識, 唔喂bb, 係香港係犯法, 之前已經有個女人入了獄, 但大家都唔想見到咁, 所以, 真係小心處理, 以免d人以為可以咁來要挾人.

大宅

叻叻勳章 畀面勳章

大宅

叻叻勳章 畀面勳章

有呀, 有得睇.

大宅

叻叻勳章 畀面勳章

咪諗咁多啦, 2年前我都係小產了, 但在上年又有了, 開頭係有d咁情況, 但唔好想太多, 無事, 我咪一樣生了個肥肥白白的bb. 你都得, 你應該後生過我, 我快40啦, 都可以生件肥肥白白, 所以咪擔心, 無事, 家吓d醫生好勁, 幫到你. 最緊要保持心境開朗, 因為bb係feel 到.

大宅

叻叻勳章 畀面勳章

我都有相同的經驗呀, 醫生同我講, 有嘔吐係好事, 証明bb好strong呀, 好事. d老人家都話係好事.

我由8 weeks 到16 weeks 都有想嘔又嘔唔出的感覺, 但一到17 weeks 便無事, 好真奇. d 書都係咁講, 若無胃口, 食塊全麥多士呀, 好得. 你開始要小食多餐, 並會轉胃口, 以前唔食, 家吓食, 好得意. 加油.

叫黎生放鬆d, 跟手仲有其他嘢, 大肚時已經咁緊張, 到bb出世, 仲多嘢搞及辛苦 (我指媽媽嗰 part 呀)

大宅

叻叻勳章 畀面勳章

哈哈. 佢都係緊張你, 唔可以代你受你的不適, 咪只能不停向你表達佢對你的愛. 其實都好冧.

大宅

叻叻勳章 畀面勳章

大宅

叻叻勳章 畀面勳章

唉, 真係好差的2件廢物. 樓主唔好意思, 我太無禮貌, 咁樣去批評人, 但真係睇唔過眼, 乜人呢, 真係好差勁, 但你唔好理, 唔好傷心及身, 好好休養, 費事為了無聊人而傷身.

首頁

尾頁

跳至