自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

睇咗喇!好得人驚,之前個女人係咁一路睇到好多符,之後有張跌咗落地既,個女人自己都話:"好可怕!",希望佢無落訂買呢間屋啦..未見到隻鬼之前已經好覺得間屋好寒好陰森....

水晶宮

原文章由 豬仔包包 於 08-9-22 16:57 發表
我開左黎睇!但係睇左唔夠10秒就唔敢睇落去!!
因為....淨係睇間屋個環境已經嚇破膽!!!!!!!!!!!!!!
乜都睇唔到已經咁驚,可想然知條片係幾咁恐怖!!
大家睇完記得話番比我知恐唔恐怖!~thx ...

查實又無我想像中嗰種咁驚既...不過初時我仲以為廚房地下嗰pat矇咗嗰個就係鬼,點知原來隻鬼訓咗上櫃裡面,打橫露咗個頭出黎...仲好似响度笑緊咁...呢下真係好驚....

水晶宮

原文章由 kellyly 於 08-9-22 17:23 發表

我都覺得好假,唔似係,似個男人瞓係到.

我又覺得幾真下喎...可能我初時都係一心想好似睇怪談咁睇下有幾假,所以都好留意片中個女人同個經紀/男人講野,我又覺得好唔假喎,好自然流露,睇到佢頭頭見嗰幾張符到有張自己跌落地,個男人俾張符嚇親,個女人即時笑到哈哈聲笑個男人,無耐個女人自己都話'好可怕/好驚',我又覺得佢地D反應又好自然,聽埋佢地D對話又唔太覺似做戲咁做出黎,就係有D迫真,所以至有D驚驚地...尤其見到隻'鬼'個頭笠住塊綠色花紋布(好似D日本農民戴嗰D頭巾)咁打撗訓响度,個樣仲似笑非笑咁,真係好恐怖...

水晶宮

原文章由 豬仔包包 於 08-9-22 18:33 發表
嘩...........!!!!!!!!!
好恐怖呀!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
個樣睇唔清楚,而係d背景音樂好恐怖呀!@

終於抵唔住頸自己睇咗呢~~~~嘻嘻!!!

都係架!個背景音樂襯托住個影片真係幾恐怖架!

首頁

尾頁

跳至