自由講場

跳至

首頁
45678...26

尾頁

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

雪文, OCEAN PARK 最後一期有結果啦, 你有無再中呀??? 我就都係一個都唔中!!

原文章由 雪文 於 08-7-31 10:24 發表
寻人 : Tang Tang 我揾你呀!!!!!

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

終於決定到咪好羅!! 幾時出發呀??? 到時玩得開心 d 順返條氣啦!

原文章由 bobo 於 08-7-31 12:17 發表
各位, 我終於落實 book 左 package 去玩啦! 去以下呢個 blog 主去過o既地方

http://hk.myblog.yahoo.com/jw!kS_RQXyQGRXs3pq8YamZySbgbrVl_DM-/article?mid=6474

塵埃落定搞掂晒, 好野 ...

水晶宮

原文章由 bobo 於 08-7-31 15:03 發表

9/8 出發, 係大食兩場出氣就真

水晶宮

咁快就無啦, 我最後都無買過呀, 只係上次老公上大陸做野, 羅左 D 落黎咋!!

我係 PK 買過黑色既布林, 見佢個樣都幾好, 點知都係唔甜架!!

原文章由 JJA 於 08-7-31 15:55 發表
CC,

e+無晒糯米糍LU, D禾枝都唔好食GE, 琴日去PK買 pad 青布冧試下, 唉酸到甩牙!

水晶宮

訓矮頸我聽人話做運動增加血液巡還係有效架, 或者用 D 按摩查下佢, 都會好 D 架!!

生痱滋就真係無咩辦法, 我試過買 EASON 賣廣告那隻噴劑, 但係都係無乜作用, 都係好似失戀一樣, 要時間慢慢復原!!

原文章由 bobo 於 08-7-31 16:02 發表
近日受到訓o黎頸加生痱滋影響, 簡直痛不欲生, 食慾不振, 但奈何又唔見瘦, 個天做咩要咁玩我, 兩樣打孖來折磨我

水晶宮

下~~ 你 D 小朋友又真係幾揀食架和, 怪唔得知佢地咁瘦啦!!

我仔就好似個垃圾筒咁, 基本上 乜都食架!!

原文章由 bobo 於 08-7-31 16:06 發表

今年我好叻呀, 食左一次荔枝, 一次龍眼, 我家 d 大帝真係變態架, 咩生果都唔 like 只 like apple同芒果架咋, 荔枝龍眼橙木瓜西瓜 all 唔 like 架, 由其係小魔怪, 一聞木瓜就即嘔比你睇, 叫佢食粒荔枝龍眼慘過叫佢 ...

水晶宮

咁佢又唔係全部生果都食既, 好似奇異果, 木瓜, 火龍果... 呢 D 佢咪唔食羅!!

原文章由 JJA 於 08-7-31 16:31 發表
你仔真好, 我隻仔就麻煩, 又大食又要揀食!

水晶宮

我都想知呀!!

原文章由 yuenfong 於 08-7-31 16:57 發表
bobo

我用開有隻痱滋藥好好架
次次搽一至兩次就好返晒
你有無興趣試試呀?

水晶宮

塞張紙巾入去得唔得呀??

原文章由 bobo 於 08-7-31 17:14 發表

咁就死得啦, 我生正係條脷則最入果 d 位, 點印乾呀, 一申條脷出來都流口水啦

水晶宮

我之前咪有個 POST 同你講左, 我一個都唔中呀!!

原文章由 雪文 於 08-7-31 17:21 發表
bobo 我同囡都唔中呀

CC : 你呢 ?

水晶宮

佢唔係中左一張, 佢係中左兩張呀!!

原文章由 bobo 於 08-7-31 17:23 發表

你上次咪中左一張囉, 唔好咁貪心, 中過都好過無得中 ma

水晶宮

yuenfong, 我昨日放工去買左啦, 因為 c6 又係利底生左粒菲滋, 話好鬼痛, $38 一枝, 昨晚佢查左一次, 今朝問佢, 佢話都係咁上下, 希望查多一. 兩次就好啦!!

原文章由 yuenfong 於 08-7-31 17:11 發表
bobo

名稱是︰KENALOG in ORABASE
係一枝黃色的牙膏狀藥膏黎架
大約三十零蚊一枝喇,5g,有排用架喇

不過要注意使用的方法︰
一定要先用紙巾印乾傷口及附近,然後立即塗上藥膏
藥膏會凝固,形成一層保護膜
原理是隔絕了空氣、 ...

水晶宮

咁其實我諗會唔會過多幾日就算唔查野都會好返呢!!

原文章由 bobo 於 08-8-1 09:38 發表

cc, 我昨晚都買左呀, 又係 $38 喎, 我昨晚臨訓前搽左, 感覺都好難頂, 皆因要就住唔想吞落肚, 但係 d 敏感 ...

水晶宮

早晨呀!! 點解咁唔小心呀?? 洗唔洗去睇醫生??

原文章由 雪文 於 08-8-1 09:39 發表
早晨, 今日我又病咗, 傷風

水晶宮

咁可能之前 d 菌仲未清晒呀!!
不過生菲滋真係好鬼痛同好辛苦!

原文章由 bobo 於 08-8-1 09:52 發表

我試過成個 week 先好呀, 仲有對上一次生痱滋都只係兩三個 week 前o既事咋, 上次係生係脷尖, 好大個洞, 唔知 why 依家個筒仲係度, 無填平返呀

雪文, 露台唔係有個閘門架, 可以開關欄杆架, 你開 ...

水晶宮

咁換唔換到個 hello kitty 呀??

原文章由 雪文 於 08-8-1 09:57 發表
CC : 昨日試咗麥旋風, 好味呀 !

芒果熱情果雪糕,過二日再試.

水晶宮

咁你公司有無 medical 呀??

原文章由 雪文 於 08-8-1 09:59 發表
無呀, 自己食傷風葯, 睇醫生個D, 留返要請"並"假先請

水晶宮

claim 唔 claim 得足架??
我公司 claim 八折, 上限 $150 咋!

原文章由 雪文 於 08-8-1 10:13 發表
一年claim 12次門診囉

水晶宮

原文章由 雪文 於 08-8-1 10:14 發表

今朝我囡同我講 : 媽咪, M記而家好唔啱, D公仔要收錢.

...

水晶宮

真係比你笑 c !!

原文章由 bobo 於 08-8-1 10:23 發表

哈哈, 你唔怕穿頭咪跳囉, 成層樓咁高架, 你話可唔可以丫
我約略講解下 d 房比你聽啦, 池畔親水就係 yuenfong 果隻, 係地下o既有露台可以直接落雨, 高級親水就係池畔上一層, 就咁跳落水就預左穿頭 ...

首頁
45678...26

尾頁

跳至