自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

2018復活節勳章 熱血金章 好媽媽勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章

luckybaby2011 發表於 12-9-27 10:08
覺得6299/父母有錢就要資助佢地結婚買樓,買貴野俾個孫,Cheap既唔算。
覺得6299/父母得閒就要湊孫,最好係 ...

我之前係婆媳度出過

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=5714163

有d jm 的想法係好特別架
「政治乃眾人之事」-- 國父孫中山先生

伯爵府

2018復活節勳章 熱血金章 好媽媽勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章

luckybaby2011 發表於 12-9-27 11:14
回覆 meia 的帖子

我有睇,曾幾何時我都怪過99連結婚時飲茶$20利是都冇封俾我,好肉酸,呻時仲俾人話我計 ...

其實, 我好明有d jm 講的野, 因為我阿娘就係果d 野蠻99, 佢同我ex大嫂的恩怨, 真係出書都得

但有d jm 就係老馮, 住入人屋企就嫌細, 又話冇位擺 bb床, 又話d野唔啱食....冇湯飲...隻狗dirty...

老友, 你比幾多家用呀? 咁多要求, 果d d 錢, 拎去租間房都唔夠啦, 你/你c6 未有能力, 咪忍下law

呻唔係問題, 係把口唔收, 自己都做咗人阿媽, 就應該積下口德, 開口埋口賤精, 真係以為講緊小3.
「政治乃眾人之事」-- 國父孫中山先生

首頁

尾頁

跳至