想生BB

跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 有冇老公唔肯生仔呀?

Hi sheeppig,

我case同你一樣, 已結婚10年, 老公一向都唔喜歡小朋友, 我亦順佢意, 無push佢....因為上年我妹妹生

大宅

我c6由最初都用condom, 不過我"餓"佢一段時間, 後來佢就無用condom....依家佢識計安全期/危險期, 有時我唯有"博"下佢計錯日子....咁咪有機會bingo喇

p.s. 呢個係無辦法之中既辦法....

大宅

sheepig,

我睇

大宅

sheeppig,

我個c6都唔信中醫, 不過佢無阻止我.....你可以叫中醫開d沖劑俾你, 咁你係公司沖黎飲 (通常早晚飲), 咁佢咪唔知囉 試下work唔work??

sheeppig 寫道:
babyling,

其實我睇中醫每個都只喺睇一兩個cycle. 七月睇那個中醫,見意我每天飲一杯密糖水;如每熱飲奶加兩塊姜. 如是者感到周期回復三十日左右當然不過每天都有做帶氧運動. 就是天天要飲中藥,有時是煎有時是沖; c6見到就火都黎埋,咪話啲中醫喺騙子. 連睇中醫都唔得. :cry:

大宅

Yan06,

你睇

大宅

sheeppig,

祝大家早日bingo, 聖誕快樂!!!

大宅

小寶貝兒,

不如你試下買d戰衣色誘佢....或者去旅行溫馨下....有時兩公婆都要攪d新意思, 搵d刺激

小寶貝兒 寫道:
我老公好想生, 好恨生仔架!! 但係!! 佢一個月都唔掂我一次, 如果咁都有左, 就真係奇蹟啦!!!
對上果次已經係差唔多2個月前既事啦...... :-( :-(

最衰佢係任何人之前都表現都好鐘意BB, 搞到99成日認為完全都係因為我D M唔準先冇仔生!! 又話幫我作福, 又猛叫我去睇呢個醫生, 果個醫生.... 完全冇諗過係佢個仔唔掂我, 關我叉事呀!!!

大宅

0206,

我c6又係咁, 有BB就冇自由同冇錢喎, 不過唔計得咁多, 我年紀唔細喇, 結

大宅

0206,

哈哈! 你試下女上男下, 你做主動, 到緊張時候攬實佢咪得囉, 博佢抽唔切, 留番d係入面

大宅

0206 寫道:
[quote]
babyling 寫道:
0206,

哈哈! 你試下女上男下, 你做主動, 到緊張時候攬實佢咪得囉, 博佢抽唔切, 留番d係入面

babyling,
唉! 試過啦! c6一係就忍住, 忍唔住就一個反身壓住我變番男上女下再抽出嚟, 射完就話: 傻婆, 你'gut'起條尾我知你想偷嘢啦!!! [/quote]

0206,
無計 唯有順其自然 ~

首頁

尾頁

跳至