親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

公爵府

畀面勳章 陪月勳章

回覆:有無jm復活節出發新加坡+legoland

我剛book酒店,機店。
我去4日,1日legoland, 1日uss

公爵府

畀面勳章 陪月勳章

Lqueenie 發表於 15-3-17 21:46
我4月4日出發, 仲有一日行程未諗到

我3號出發都未諗, 不過我得4日, 1 日legoland, 1 日uss, , 第一日去到係晚上點幾, 實際無咩地方去到

公爵府

畀面勳章 陪月勳章

chhappy 發表於 15-3-19 01:48
請問你買邊間pkg? 同埋幾錢?謝謝!

康x. 成8500+, 一位大人, 小童都5400+一位
重要只住得3星.

我一月找自己agent 找台中位, 一直等到3月頭都無位, 先轉新加坡.

公爵府

畀面勳章 陪月勳章

BBQsham 發表於 15-3-19 10:01
我4號晚出發去5日, 第一晚同你一樣點幾到, 頭兩日喺新加坡, 34日喺LEGOLAND, 第5日下午3點幾機, 真係唔係 ...

第一晚我去到就基本上係瞓.
第二朝去legoland, 諗住玩到5, 6 點, 之後租左車返新加坡, 睇garden by the bay.
第三日就去環球影城, 之後可能巿內食晚飯, 行下,
第四日, 我改左晚上8點幾機走, 所以還有一早, 同下午買下野.
不過, 返到黎成零晨, 細女辛苦d

公爵府

畀面勳章 陪月勳章

bestwish 發表於 15-3-19 09:21
太貴了. 自己訂機票同酒店會化算好多。 酒店又可以自己揀邊間都得。

經 agent 買 package 焗限左 要住指 ...

無計, 我係今個月先決定去, 個時都無咩機位, 或者係去同回程的時間好差,
都要俾人賺.

我同老公講, 我真的寧願去日本, 差唔多成萬一個, 貴而唔值.

公爵府

畀面勳章 陪月勳章

引用:Quote:原帖由 kat0318 於 15-03-19 發表無

原帖由 be 於 15-03-19 發表
me too啦!仲要CX突然整個大減價,可惜機票無得退,加上暑假和聖誕會去日本,所以都係整定的,但SG的酒店真 ...
酒店真的好貴

首頁

尾頁

跳至