懷孕前後

跳至

首頁
23456...43

尾頁

伯爵府

Re: 有冇媽媽20YEARS OLD左右架..(part7)....做一個食住隻佬既大女人∼∼∼

甘絕~
kick佢....
wingnn 寫道:
我想即時 佢架...不過我系淑女 唔同佢計較!!!
之不過系出lift個時cake左佢一cake :cheeze

伯爵府

Re: 有冇媽媽20YEARS OLD左右架..(part7)....做一個食住隻佬既大女人∼∼∼

你自己都覺得佢似啦~
[quote]
celeste88 寫道:
allee話佢似人妖~~~ [quote]

伯爵府

我想睇~
wingnn 寫道:
人妖甘大鑊
陀住個時e生話有陰影~似仔,
因為我恨囡,我都有諗過同佢著囡仔衫個d架,不過比隻佬話我跳大制
我仲好想同佢普3點色 :lol: :lol:

伯爵府

我有呀~
下次我借俾issac試下著呀~
我又take photo..........[quote]
而家咪可以

伯爵府

我個囡不知幾fit~
對波幾大呀~ [quote]
有牛角個個咪clala個囡囉,
另外個個肥妹就梗係allee個囡啦~~~
兩個都係重量級黎架~~~ [quote]

伯爵府

甘我個囡更加贅手...
佢又成日要人抱....><
wingnn 寫道:
真系有返甘上下呀~~
唔知幾重呢!!!
我囡今日去打針~磅過.有10點幾磅
我而家已經覺得有d贅手啦~~~

[quote]
有牛角個個咪clala個囡囉,
另外個個肥妹就梗係allee個囡啦~~~
兩個都係重量級黎架~~~ [quote]
wingnn 寫道:
我睇左你d相呀...
b陣好弘偉呀...
有2個b囡都好大隻呀...
[/quote][/quote]

伯爵府

好好味既雪印~
不過佢依家like食糊仔...
唔like飲奶奶~
wingnn 寫道:
allee
你個囡食咩奶粉架
甘好肉地

伯爵府

我個囡開始都係s26...食左2日冇食啦~
佢冇屎柯...
之後change左雪印...
肥得好快~
又白d~
wingnn 寫道:
我囡之前都系s26架(肥仔奶粉)
不過食左一排勁出粒粒又勁多啖又唔肯食....
後來轉左奶粉就ok好多

s26真系食肥架~~ar囡出世2.9kg
食左佢就重快左&多左
可惜ar囡唔o岩食

伯爵府

所以湊bb真係要好小心~
如果得我一個我自己都湊唔到~
venusbaby 寫道:
今日睇新聞..有個7個月既BB反身反唔返返黎..
俾個枕頭焗到命危呀..亞媽落一落街買野..
個奶奶0係度..但都咁呀..好驚呀∼

我99又係好大安止意...今日返左去..剛剛落左街
佢地2隻死野..我亞B係咁喊佢地都唔理..PK
仲話BB 8月要俾佢湊喇..好驚驚 :-(

伯爵府

係囉~
點會放心架~
我媽咪去個toilet都揹住我個囡~
wingnn 寫道:
你99掉底ar b自己一個落左街呀??
佢甘英勇又甘放心既

[quote]
clala 寫道:
[quote]

我99又係好大安止意...今日返左去..剛剛落左街
佢地2隻死野..我亞B係咁喊佢地都唔理..PK
仲話BB 8月要俾佢湊喇..好驚驚 :-(

唉...真係可憐....
不過其實我好想知哩個b個枕頭係咪好大個..
我唔明點解佢反左身塊面會o係枕頭度.....

哇...你奶奶做咩唔理個孫架........[/quote] [/quote]

伯爵府

不過我老公個時唔係成日抱個囡~
佢覺得好danger..
wingnn 寫道:
仲有單架..
個bb得26日大,佢老豆放工返到屋企,諗住幫下老婆手湊b,
點知...抱唔穩跌左個b落地,bb頭骨有裂痕...
真系樣樣野都要好小心

[quote]
[/quote]

伯爵府

覆哂啦~
覆到人死死下...
成2個鐘了~

伯爵府

係囉~
湊bb都係小心為上~[quote]
唉......
尋日我都睇

伯爵府

如果我有個甘既極品...我唔會做野...自己湊番~[quote]
係囉,
我一定唔會將isaac擺低比我奶奶......
就算我落街買個m記食我都會同埋isaac落街架~~~
我絕對唔會擺低比6299湊架...... :tongue: :tongue:
超級黑人憎!!!! [quote]

伯爵府

係allee靚媽媽~
同佢玩...點知佢唔笑~
個心好唔舒服...
佢平時雖然成日要抱~
不過佢會成日笑...好開心...
3日啦~
都冇笑過~ :-(
肥凝,

你快d好返啦,
如果唔係就擔心死allee姨姨架喇~~~
你好返哂之後,
我地再一齊出黎玩過呀,
個陣我錫你一啖獎勵你呀~~~

關心肥凝的isaac上[quote]
alleeckw 寫道:
我甘大隻...唔會甘易病病既~
唉...
個囡仲未好~
仲有nose水tim...
又嘔左好多次奶奶 :-( [quote]
wingnn 寫道:
近排天氣反常甘,又凍又熱
小心b囡&你身體喔
[quote]
[/quote]

伯爵府

唔好怪我...我勤力姐~ [quote]
我今朝一起身

伯爵府

今日rainning~
唔記得帶傘~
wet哂~>< :-(

伯爵府

我最鐘意大腸人~~~~
呵呵呵~~~~ [quote]
咁咪要改囉~~~
要叫做"[size=large]

伯爵府

win左甘點呀~
凝凝豬仲未好番呀~
我就覺得會下個禮拜三四喇~~ :mrgreen: :mrgreen: [quote]
fanny~
我仲以為你生得tim~
我估聽日生~
clara估星期一~
呵呵~
[/quote]

伯爵府

我係學校冇得玩~><
我而家都玩緊明星三缺一呀~~ [quote]
我見血時仲玩梗明星三缺一..... [quote]
viola_siuba 寫道:
好懷念就生個時既日子~~

生完就有得玩架喇

BB你要乖啊 ~

我仲記得當日出門口之前我要出埋POST話我見紅先行人
咁又半年了~
[/quote][/quote][/quote]