跳至

首頁
12345...19

尾頁

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章

原文章由 芸迪 於 08-1-18 11:14 發表
我早兩晚收到大抽獎既資料, mud原來到時要去到指定地方攞form即場填架咩????

我仲以為會寄埋張form俾我地, 係屋企填好哂, 到時交form添~

乜禁快?唔係二十幾號先收到咩!
我記得 matthew 個時係寄晒d野去屋企,指定日子交指定學校!
我有一顆夜空中最閃耀的星星,我有一個墮入凡間的小天使,還有一個祇能容下我的宇宙。多謝恩賜

公爵府

原文章由 得意媽 於 08-1-18 16:42 發表

你地有冇scb my dream a/c, 幾衰呀, e+冇cartoon cheque book wow

呢d花巧野點會長久:mrgreen:
我有一顆夜空中最閃耀的星星,我有一個墮入凡間的小天使,還有一個祇能容下我的宇宙。多謝恩賜

公爵府

原文章由 小BMom 於 08-1-21 14:13 發表
乜解救今朝人影都冇隻

我食梗麵

公爵府

原文章由 小BMom 於 08-1-21 16:19 發表

食完未jet up 下野啦

食完幾個世紀啦 現在夠鐘去湊女:mrgreen:

你收左信未?我好擔心呀:-(

公爵府

原文章由 得意媽 於 08-1-21 17:14 發表

應該係擔心無書讀(佢之前講過既 )

我怕寄失呀!我用家姐個xx抽,要叫個租客寄番比我!怕寄遲又怕寄失

公爵府

原文章由 得意媽 於 08-1-21 17:45 發表

唏! 你未"pit lu" 咩

話時話, 我都未排位, 呢個問題5大, 問題係甲部既2nd & 3rd choice 點攪

喂!係米掛號信黎架??-(

公爵府

原文章由 得意媽 於 08-1-21 23:20 發表

今日攪掂蘇州c 未??

大千 > 係"平郵"架!

我問左大家姐,仲末收到:-( 希望天日有啦 我即刻 luk 出去

公爵府

原文章由 得意媽 於 08-1-21 23:58 發表

封信係監護人名架喎

係下,問左啦!都冇家姐個名既信:-(

公爵府

原文章由 HeiMarie 於 08-1-22 00:12 發表

今日巳簽咗個新工人, 希望ok 啦!
我簡直覺得自己超高效率, 48hr內由收信到簽新工人

冇法啦!你出慣 b仔,梗係做野高效率啦 迫虎跳牆

公爵府

原文章由 HeiMarie 於 08-1-22 00:13 發表
幾時要去填大抽獎表格

26/27 !好鬼急 比人放埋個新年先丫麻,冇解:evil:

公爵府

已然取了信啦!大家唔洗為 JJ 擔心

公爵府

禁我甲部第一填st. mary 第二填 hy 又 work 唔 work 呢 多口問咋,唔好 我!

公爵府

原文章由 得意媽 於 08-1-23 14:31 發表

如果你5需要叩hy 門應該可行的, 有錯請更正.

叩乜鬼野門,你唔係佢幼稚園生,佢實唔 so 你

公爵府

原文章由 小BMom 於 08-1-23 15:18 發表

妳個case ok bor~

橫掂甲一都係誇網,不如去盡d填maryknoll

no la 我(係我!)唔夠膽高攀 maryknoll

公爵府

原文章由 得意媽 於 08-1-23 15:24 發表

吓! 我連hy 有kg 都5知, 你話幾咩丫

你.....................你唔係化 你是外星來得嗎
通常你做乜之前都做好多資料搜集喎!

公爵府

he!he! 題外話

你地有冇人用開 DHC or 想買 DHC?我月底前要續會,家下要買 over $1,000 但我未夠數,我可搭單買,所有 正價/特價 再8折(除特別 品)

公爵府

原文章由 小BMom 於 08-1-23 15:33 發表

仲好似要成日捐$$$

係呢,除左SFA,仲同JJ考左邊間?

培正,唔收 yc 係米讀培僑???定最後先定案!

公爵府

原文章由 得意媽 於 08-1-23 15:44 發表
可能外星人既記憶系統腎左, 1陣修理下去先

我買開DCH

e!禁米要補補佢:mrgreen: 就今煲陳腎西洋菜湯

禁 dhc 有冇推介:loveliness:

公爵府

原文章由 tokyleung 於 08-1-23 17:19 發表
cissyma: 魚頭湯, 正呀!!
我地今個星期都無飯夫婦

唔單止Maryroll多捐$$, cky都係, 一係就係叫係賣獎卷, 好似要交數架, 佢就要不斷比 $$$.

M&AMom: 幾時蒸go go???

...

cky=???
另 成日係將軍澳見學生著 CJx校服,係乜校??

go go 都冇諗到幾時攪?都未有 mood 去過新年

[ 本文章最後由 M&A Mom 於 08-1-23 18:12 編輯 ]

公爵府

原文章由 HeiMarie 於 08-1-23 22:58 發表
冇上黎兩日, hou 熱鬧bor

cky = 保良x 蔡繼x

HY vs SM ~~ 個人感覺 hy 好dd, 比較全面發展, 學生活潑d, 而且係基督教 but both are v. good school.

哎也! HY 中學件旗袍好鬼高叉架

首頁
12345...19

尾頁

跳至