自由報料

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

好媽媽勳章

係呀,就好似信用卡咁有d有積分儲,有d係現金回贈.
申請信用卡介紹朋友一齊申請都有著數啦.
仲有信用卡都要用夠一個額先會有迎新禮品啦
如果佢咁都算層壓式咁d信用卡全部都可以叫係lu~~

原文章由 bbdou 於 08-12-23 09:51 發表
哈哈,佢唔係層壓式,起碼我做左會員咁耐,冇人開過聲叫我要去搵下線,又冇人迫我用幾萬銀去買野喎,所有我買的野都係屋企要用,有時幫親戚朋友買下咁。所謂的層壓式推銷,係唔需要買產品來用,只要踢到人入會做下線就有錢分,或者係你 ...
「知足者,常樂也;不知足者,富亦憂。」

水晶宮

好媽媽勳章

我有朋友買左,一個蓋可以"come"好多個唔同size o既煲,好好用.

原文章由 hellowinn 於 08-12-30 14:35 發表
請問有無人買咗佢旣煲蓋呀? 好用嗎?

水晶宮

好媽媽勳章

我住果度都係喎.....

原文章由 Kanix 於 08-12-30 13:54 發表
我住嗰到個商場會開門市, 見到你哋推介, 等佢開咗又去睇下咩啱先

水晶宮

好媽媽勳章

原來呢幾日買滿$100送返2RP呀

本來得返11RP,今日買左$300野,依家有15RP

水晶宮

好媽媽勳章

一仔一女.....好好好

多D休息喇.....

原帖由 mimibooo 於 09-3-2 01:33 發表
helenjoe,bbdou

hihi

我19號生左喇.係女女黎.2.81kg

水晶宮

好媽媽勳章

請問你地有冇人用過 佢地果隻兒童洗頭水?

teddie kids shampoo fruity splash

我尋日買左一支,d味道怪怪咁好似叔左咁....
但單已經掉左同開左,唔知有冇得換呢???

水晶宮

好媽媽勳章

黃色樽有2款,我買左shampoo果款,另一款係2用o架.

不過阿仔都話臭,所以頭先拎左去換其他野....

原帖由 makky1954 於 09-4-20 18:12 發表
hi pat

我聽朋友介紹買咗teddie kids shampoo fruity splash- head to toe-两用來試, 我幾鐘意喎, 水果味, 好似糖咁, 少少已好泡, 啲泡好滑, ok喎

首頁

尾頁

跳至