婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

別墅

回覆:Sammy1981 的帖子

聽老公話死都唔去
聽daddy話不可退讓:;pppp:
加油

別墅

回覆:Sammy1981 的帖子

唔好!一定唔可以租比佢地!

1 我自己有樓收租就知,最怕遇到租霸。三唔識七都要搞一年半載先收返層樓,更可況係親戚。法律未必能夠幫到你,分分數鐘你daddy 會total loss!

2 某人同某人99一定會話你daddy 同你老公夾計食左叔仔果60萬。到時你老公仲hurt!

3 如果你老公想孝順,我提意佢租service apartment 比某人99佢地。Prepaid 半年又好一年又好,當豪比佢地+某人99家用。即租即住,唔好話無時間搬,但樓一定要收返!

4 其實你老公要知道某人唔係真心對某人99,只是為吸光佢D$$。早D吸光,早D露出真面目。長痛不如短痛呀!

別墅

回覆:99 態度180度轉變令我好難過 ----Part 3

Wow, 99一定係影后,好大機會同某人夾埋!我覺得可以 1)請daddy同C6傾下,唔係得一個方法(比番層樓佢住),先要冷靜想一想,太巧合了吧!2)如果叔仔住左99層樓,係咪可以明正言順請X大長老(之前果D亞叔姑姐)出來聲討叔仔同某人收番99層樓!最重要係,請C6睇真D,99的最新行動還是一個錢字!

別墅

回覆:99 態度180度轉變令我好難過 ----Part 3

阿Mi,加油!

首頁

尾頁

跳至