親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

好媽媽勳章

原帖由 cheapbombom 於 10-5-18 20:56 發表
我後日出發墾丁啦...
對, 來來去去個幾個景點, 上網綜合一下已可以, 當然再參考埋網友提供既blog就夠全面了..
剛才再打了一次電話到墾丁確認民宿, 可安心出發了
我住的民宿, 向住無敵海景, 私人陽台...

http://us.f ...

你book 邊間民宿,好靚, 可否俾資料我, 謝謝

大宅

好媽媽勳章

原帖由 Doris 於 10-5-21 18:51 發表
我4月去完, 分別住了兩間, 一間船帆石658,很特別的原始設計, 別墅式, 適合兩家人住; 一間在南灣的, 好似叫"南灣蝴蝶", 有個露天的spa在露台, 房間很大很舒適, hk$600包早餐很超值. ...

Hi Doris

可否俾資料我, 我想八月尾去, 大概7-8人去,
有冇租車資料呀, 因為有老有細呀!
謝謝

大宅

好媽媽勳章

cheapbombom

聽你講完, 真係有啲怕, 小朋友同老人家未必可以頂得順咁熱, 真係要認真考慮
但你的分享十分詳盡, 好有用, 謝謝你

cheapbom bom

thank you very much

大宅

好媽媽勳章

原帖由 vkzone 於 10-5-27 13:28 發表
我一行9人, 8月中去, 會包車去玩6天.

咁你搵左包車未呀!可否俾資料我, 謝謝

大宅

好媽媽勳章

原帖由 vkzone 於 10-6-9 13:06 發表
咁點可以full pay有優惠呀? 你地8月那一天入住呀? 唔知大家會唔會見面呢?

Hi vkzone

想問吓包車一1-2天8人車, 要幾錢呀!我入去個網睇唔到點計呀, 另外機票, 係邊度book會平啲呀.我未去過懇丁呀!
有2細1老4大, book 邊民宿會平啲呢,
謝謝, 不好意思, 我好多問題

首頁

尾頁

跳至