懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

大宅

畀面勳章

我今日32週啦... 即係8個月啦!!!!! 時間過得好快呀!!

chowhui97 : 我都係啱啱32週!! 你準備哂d嘢未呀?

大宅

畀面勳章

你好勁呀...一個人去bb展....我就已經行唔得耐啦....行一陣就會好急ga啦!!

原文章由 Rain~* 於 08-8-7 17:22 發表
我聽日都會一早去bb展wor~~
不過我自己一個去,
大b比屋企人睇住..

大宅

畀面勳章

我而家32w,噚日諗住出去食飯,順便行吓街啦....行行吓都頂唔住,個肚好實,抽埋一舊,條腰又要頂番住個肚....行得好辛苦....
重有成個月tim ga...

原文章由 MrsKong 於 08-8-8 10:13 發表
Hello 各位:

我呢兩個weeks,好多時行行下,個肚偏下的位置會突然覺得好脹,好實,你地有冇呀?

大宅

畀面勳章

我都"轉入直路"啦!!!......而家開始倒數,重有30日就可以放低個西瓜啦!!!!.....

大宅

畀面勳章

姓名 預產期 擇日生產日期 (開刀/ 順產)
acpeanuts 16/10 4/10 (嘉諾撒開刀)
kylam100 26/10 聯合順產
chowhui97 2/10 法國順產
MrsKong 20/10 9/10 (開刀)
vanessa08 26/10 8/10 (開刀)
lamsl 23/10 8/10 (養和開刀)
Helloting 12/10 26/9 (法國開刀)
rubydon 24/10 仁安順產
yukiehaha 11/10 威院順產
leeleelee1207 16/10 8/10 (法國開刀)
cindy83215 9/10 瑪嘉烈順產
happymanman 24/10 瑪嘉烈順產
jeffhon 2/10 19/9法國開刀

首頁

尾頁

跳至