跳至

首頁

尾頁

大宅

朱小b

我之前同佢地都唔熟架!而家都係見得幾個咁囉,有d仲係o係 網度
傾緊計,我都係等1歲party先同其他mami見面咋,其實上多d黎搭下咀咁好容易識架咋,0609 d mami好好人架!你多d去0609 bb會傾下就識啦!我就多數0609bb會同全識媽媽個topin

悠悠正日生日會去disney玩,29號就去澳門玩(disney同澳門都會同d契爺契媽仲有婆婆公公一齊去),22號就可能會去6299度慶祝咁囉

原文章由 朱小B 於 07-8-30 09:18 發表
To: nanahui

我都好耐無上呢個網. 又係見D 人好似全部都識. 我又唔方便JOIN 入去囉.

我就會自己攪. 兩個BB. 一個係我個仔. 一個係大伯個女. 兩個都係9月出世

我諗住叫到會. 簡單野可以自己整. ...

大宅

朱小B

我未去呀~不過約左9月16日去元朗同我2個朋友(3個FAMILY)
一齊影。當然係分3個攝影師
原文章由 朱小B 於 07-8-30 12:06 發表
TO: stbb06

OIC... 因為我要返工. 所以好少可以同佢地傾偈. 我會儘量安排好D 時間喇. 我都覺得0609 D MAMI好好呀.

我想問你係唔係去過 STUDIO 123 影過相?

...

大宅

康悠MAMI

我本來係諗住27號正日去DISNEY,不過我係叫我個朋友帶我入去的(佢係入面做),佢同我講話27號佢會放假所以帶唔到我,如果要我比錢入去我又覺得唔想,因為我去過幾次,咁佢就話26號睇下可唔可以啦~因為26號係紅日,如果公司可以比佢帶人就26號囉,咁我又諗住我有個契仔要返學,如果27號佢MAMI又唔想同佢請假,所以都好大機會會26號去,不過而家都係等我O係DISNEY個朋友覆我,睇下26號得唔得!

原文章由 kenixbb 於 07-8-30 12:24 發表
stbb06,
你隻悠悠豬正日生日(27號)去disney呀? 我都plan緊同我隻康悠豬去disney呀,但我想book disney酒店住一晚,紀念自己舊年瞓醫院咁慘,今年瞓返酒店"梳乎"下~ (不過乜都未定呀,如果真係去,到時通知你,等我地兩隻同 ...

大宅

LING

好野!咁都比你諗得出
利害!
可惜我係順產同第2胎:tongue:
原文章由 covermark 於 07-8-30 19:29 發表
我同c6講,每年既9月16日,佢除左要買禮物比喜喜外,我都要一份大既,最好係現金cheque or 名貴手錶 以表揚我為個家所付出既所有第1次:第1次訓醫院,第1次比人拮條針晌手成日…又要訓晌樹比人剖腹,帶住個好似百佳賣魚姑姑 ...

首頁

尾頁

跳至