潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

男爵府

買勞力士,當然要去信得過的老字號啦。
比得起幾萬蚊,當然想買正貨,所以你可以考慮去周生生、周大福、東方錶行等有名氣的店舖。
我之前係東方買過錶,我覺得都幾好。服務態度好。
(利益申報,我並非在東方錶行返工)
買勞力士只得92折,應該其他店舖都係得92折,除非你認得錶行的SALES,否則,間間都得92折。

再者,"綠圈"係特別版,又不是間間都有得賣。所以你要問清楚。
我個人覺得綠圈真係好靚。希望你能夠買到隻抵買的綠圈。

原帖由 yuyu1219 於 09-5-23 10:32 發表
thanks大家!!!!!我幾間金行都問過,佢地話無..咁唔知大家知唔知東方/英皇那些最多幾多折同埋有無分期呢?(sorry..我應該自己去問...不過見問開就問埋)

男爵府

今日口多多,走左去周生生睇錶及問價,勞力士都仲係92折,無多無少。
若果你去果間話無折,就記得唔好去果間買啦。雖然92折唔算多,但總算有折。
樓主,買左綠圈,記得上黎講比我地知。等我地都"鄧"你高興下。
p.s. 因為我都係勁鍾意綠圈,但因為我戴得唔好睇,所以無買。

男爵府

真係好想快d聽到你的好消息。

原帖由 yuyu1219 於 09-5-31 23:08 發表
aiya..本來上星期話去買綠圈...點先鬼死咁忙...就0家啦!!!到時上0黎同你地分享下!!!!

男爵府

你個方法都行得通,好work。你試過了嗎? 等我第時有錢買隻比自己,兩三日後又買隻比老公。一個星期後又買隻比亞爸亞媽。哈哈。

原帖由 咸濕大師 於 09-6-4 22:55 發表

朋友,妳要綠圈呀?如果妳真係買3隻錶,妳應該咁,今天買一隻,過2-3天再去買過,記得搵反同一個SALE,問他俾多D折妳,我估10%到啦(HIT ITEM),再過幾天,至買隻綠圈,我估會俾到13%,祝好運啦:lol ...

首頁

尾頁

跳至