爸爸專區

跳至

首頁

尾頁

男爵府

ECHO VERSO 定 JAZZ 好 ? 邊款車慳油同維修小d ? 聽人講jazz維修貴,火咀都成6枝,換親都一定要換佢原廠野,係咪呢 ? 同埋 echo verso行幾錢一公里呢 ? jazz又幾錢一公里呢 ?
禁止在戶名,頭像相片,自定義頭銜,個人簽名,使用帶有 商業/個人/團體 廣告或宣傳推介成份之字句/圖片/超連結。

男爵府

原帖由 yy25 於 09-6-2 12:31 發表
我開頭都諗哩2隻....最後買咗Jazz

你好,你介意分享下買左幾錢幾年車呢 ?同埋油錢如何 ? 多唔多野壞呀 ?
禁止在戶名,頭像相片,自定義頭銜,個人簽名,使用帶有 商業/個人/團體 廣告或宣傳推介成份之字句/圖片/超連結。

男爵府

我聽人講同forum都問人,d人話04-05以下果批jazz好似話唔知副計係有d問題定還是係個波箱,大家知唔知呀

男爵府

yy25, 幾錢一公里到呢 ?

男爵府

pollymaksf ,09年咪即係新車.......
好貴喎,又要供樓,仲要供車.............

男爵府

JAZZ的價都企得好硬,我上網睇02-03都要4-5萬,但02-03車真係太舊得滯,怕多野整

男爵府

頭痛頭痛....都唔知邊款車又慳油又無咩壞車價又唔貴.........最重要架車要黎開工用,如果唔係唔養車都唔係問題

男爵府

唔該晒各位,不過c佬話echo verso個樣無咁smart....煩c人...呢個世界邊有咁完美先得架 >.<

男爵府

C佬每日香港九龍新界都走幾廿轉,誇張過的士呀,所以D車一定要耐用D,呢10年多都轉左好多款車,不過HONDA車就真係未試過,所以想了解清楚,同埋車尾ALWAYS爆,而加架PREMACY收左後面果排都可以擺爆呀 >.<,但我2公婆就比較喜歡MT車羅,覺得反應快好多,同埋個波箱無咁易死羅

首頁

尾頁

跳至