跳至

首頁

尾頁

男爵府

回覆:有冇人報過沙田葉氏兒童音樂教室??

My daugther she study in yips 9months already , and she started to learned piano last months ,she already used both hands I don't know is it because she learned some from yips

禁止在戶名,頭像相片,自定義頭銜,個人簽名,使用帶有 商業/個人/團體 廣告或宣傳推介成份之字句/圖片/超連結。

男爵府

小曳人 發表於 11-8-9 07:05
我隻仔學第一個月鋼琴,都已經要用雙手.. 等我仲以為個個都係咁添!

我都唔知關唔關事,佢第2堂就雙手彈,而加第4堂都彈到好多歌仔,當然手勢仲有排執,不過我就係唔知關唔關係yips學過五線譜上面既野,所以睇譜方面無咁困難呢 ?
禁止在戶名,頭像相片,自定義頭銜,個人簽名,使用帶有 商業/個人/團體 廣告或宣傳推介成份之字句/圖片/超連結。

男爵府

ILOVEchloe 發表於 11-8-9 16:19
回覆 babycoming 的帖子
2007-4月尾出世,4歲多D !

男爵府

ILOVEchloe 發表於 11-8-9 16:18
回覆 babycoming 的帖子
請問幾錢一個月??
你指YIPS嗎 ? 我無記錯係 $2250 / 10堂 !

首頁

尾頁

跳至