婦女醫護

跳至

首頁

尾頁

別墅

Leep 手術可怕嗎?

Hello,

大家好, 我是新加入的, 我的CASE 係CIN2-3, 但DR話做完多數無事唔洗驚,但個人仲係好驚,驚報告,驚以後會唔會覆發等.

看見你地的資料,好想SHARE吓D經驗,感覺無GUM驚.

你地做完手術GUM耐,有無什麼特別?

THANK YOU.

原帖由 TINGMUM 於 09-7-21 14:13 發表
做完 LEEP, 流血成個月都未停,而且量好多 正常嗎? 問醫生總好似沒有答案, 好擔心.

想問:

我在抺片查出是 HIGH RISK HPV + ABCUS

之後入院做 子宮內規鏡, 醫生即時做埋 LEEP

切出來的很大塊, 化驗說是 HPV + CIN ...

別墅

回覆 2# Wynnefree 的文章

I have also finished the Leep operation last Friday. So worry it will recur in the future.

別墅

回覆 1# Johnandmia 的文章

Thanks for your helpful information from all girls.

mattmame.

別墅

回覆 4# applejuice2004 的文章

你千其唔好做粗重野呀,當然對傷口不好啦,保重呀.

祝早日康復

別墅

回覆 1# applejuice2004 的文章

大家有無食D咩維他命補身?

別墅

回覆 1# milk288 的文章

我醫生係方幸生女醫生.佢好有醫德架,通常睇報告佢會叫我打來就得了,不用比錢,收費都不太貴.

YEUNG WO的護士都話佢係最好的.

首頁

尾頁

跳至