自由講場

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆樓主:

呢班家長真係無言,既然覺得小朋友要返學會遲到 就帶佢搭其他車 唔可以用其他途徑返學 定佢地覺得唔搭好蝕底 定係佢地都嫌麻煩 唔想帶小朋友 拿拿林踢佢地返學 一天都光晒?
個司機又粗口 又郁手,我就即刻帶小朋友走,費事 學壞晒以為靠惡就得

佢地搏命護住個司機叫佢走,係妨礙司法公正?

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆樓主:

佢地個款好好笑,好似冇左個校巴司機就世界末日咁,唔識返學架啦

翡翠宮

mikinana 發表於 23-10-25 19:05
我小朋友日日上落校車,每天都會比後面的私家車或的士響咹,就算只是1分鐘的等待時間,因為香港人真係好心 ...

我地有車 紅燈轉黃燈 未到綠燈,後面d 車已經砵啦!
c6 成日問我:佢係唔係砵我地
我: 嫌我地遲起步掛,話之佢 佢唔係架車度裝對翼! 咁趕時間

翡翠宮

LekGirl 發表於 23-10-25 20:50
校巴司機除咗燥狂之外,佢打人時係咪以為自己係李小龍?
...

身手好靈活,應該學過李小龍既功夫

翡翠宮

BKsquare 發表於 23-10-26 19:19
on居仔真係以為係繩圈

想打返場拳咁 左跳右跳

好似好興奮

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊