自由講場

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

p 到咁 ... 個小3好醜樣架?
新新最愛的女友咋! 唔係 新新最愛的老婆呀!
要左度右度先有時間陪佢, 即係男人心目中可有可無 永遠都係 2等 "賤3'" 啦, 咁都要曬比人睇? 攞彩?
佢真係為好勝到呢... 果張可能係塵年舊相, 佢應該開始出現 c覺失調

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

張相係男人屋企? 點解唔係房?

小3將約會時間 地點 send 比大婆睇? 佢肯定大婆一定會嬲?
以後唔 send 只要我地開開心心就夠? 小心唔send 比大婆睇會開心?

睇完我覺得係男人爆小3搞事 , 多過大婆嘈老公喎
賤3 如果好得男人歡心, 就唔會搞咁多野啦

翡翠宮

張相2個人坐得咁開, 又冇拖手 又冇親熱野..就咁咋? 冇啦?

翡翠宮

losttoa 發表於 22-11-12 17:07
冇野睇lu

都好p 下喎, 咁膠既

首頁

尾頁

跳至